Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

9

7. sezon da neler olacak sizce?

17 yorum · The 100 kategorisinde açıldı.
TOSTÇU EROL

TOSTÇU EROL

13. Seviye

İlk 5 sezon mükemmeldi 6.sezon da fena değildi fakat şahsen ilk 5 sezonda aldığım keyfi 6.sezonda alamadım. Sizce Final sezonunda neler olacak?

@lilypotter
5 yıl önce

birde fragmanda russel prime ölmem gerek diyo ve clark başında silahla bekliyo diğer gezegenden gelenler russelın bildiklerine erişemesin diye olabilir ve önceki sezon echoyu karakan yapmıştı primelardan biri ama echoya yeni bir prime bilinci yerleştirmemişlerdi fragmanda echo bağırarak uyanıyor ve saçları kesilmiş bir haldeydi yani bence echoya josephine primeın bilincini aktarıyolar

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

@lilypotter
5 yıl önce

fragmandan ve önceki sezonlardan yola çıkarak bence anomali 6 gezegeni birbirine bağlıyor ve dünya alpha beta 3 gezegen daha var bunlar arasında zaman yolculuğu gibi bişey olcak galiba

Arda Çetin
Arda Çetin
5 yıl önce

Ne zaman gelecek 7. sezon, bilgisi olan var mı?

@xesrax
5 yıl önce

20 mayıs diye biliyorum

Eylül
Eylül
6 yıl önce

anomali kafamı karıştırıyo anlamadım bi türlü

@ananasananas
6 yıl önce

ya 6.sezon güzeldi ama biraz boştu keşke daha yoğun olsaydı konular vb. ama güzeldi. Final sezonunda bence Alfa gezegeninde yaşamaya devam edicekler. Çünkü Octavia'yı yuttu şu anormali Bellamy onu bırakmaz. Ya şu anormaliyi merak ediyorum ya o ne öyle yok yutuyo, sonra kusuyo fln fkjdnfkjfbjk neyse final sezonu olduğu için üzgünüm.😞

Eboşsu
Eboşsu
6 yıl önce

sonunda yeni bir dünya bulup orda mutlu mesut yaşayacaklar çünkü başka türlü final sezonu olmaz.

sahsıtanımıyorum
sahsıtanımıyorum
6 yıl önce

valla başlasında nasıl olursa olsun çok özledim yaa

müqoben
müqoben
6 yıl önce

bence şimdiki gezegende , yani uyduda adı alpha mı neydi , kalcaklar. Final sezonu olduğu için çok fazla olay macera aksiyon olmayacak. Mutlu mesut yaşıycaklar . Orda bi düzen falan kurcaklar öyle bir şey. Çok bi ümidim yok

@lilypotter
5 yıl önce

sezon posterinde "it doesn't end here" yazıyor bence alpha da kalmıyacaklar

ruwyd_
ruwyd_
6 yıl önce

bence şimdiki gezegeni bırakıp betaya gidecekler

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

bence beta gezegenlerden birine gidicekler

bla
bla
6 yıl önce

sonunda yaşanılabilecek bi ortam bulucaklar bence ama bu sezonda diğer sezonlar gibi arayış içinde olucaklardır

TOSTÇU EROL
TOSTÇU EROL
6 yıl önce

olabilir

LuciferMorningstar
LuciferMorningstar
6 yıl önce

Bence konu full Octavia üzerine olacak çünkü, Octavia yokoldu yaaa

TOSTÇU EROL
TOSTÇU EROL
6 yıl önce

spoiler koysaydın keşke izlemeyen vardır belki :D

müqoben
müqoben
6 yıl önce

Aynen. Onu unutmuştum

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık