İlk 5 sezon mükemmeldi 6.sezon da fena değildi fakat şahsen ilk 5 sezonda aldığım keyfi 6.sezonda alamadım. Sizce Final sezonunda neler olacak?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

TOSTÇU EROL
Yorumlar (17)
@lilypotter
fragmandan ve önceki sezonlardan yola çıkarak bence anomali 6 gezegeni birbirine bağlıyor ve dünya alpha beta 3 gezegen daha var bunlar arasında zaman yolculuğu gibi bişey olcak galiba

@ananasananas
ya 6.sezon güzeldi ama biraz boştu keşke daha yoğun olsaydı konular vb. ama güzeldi. Final sezonunda bence Alfa gezegeninde yaşamaya devam edicekler. Çünkü Octavia'yı yuttu şu anormali Bellamy onu bırakmaz. Ya şu anormaliyi merak ediyorum ya o ne öyle yok yutuyo, sonra kusuyo fln fkjdnfkjfbjk neyse final sezonu olduğu için üzgünüm.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Eboşsu
sonunda yeni bir dünya bulup orda mutlu mesut yaşayacaklar çünkü başka türlü final sezonu olmaz.

müqoben
bence şimdiki gezegende , yani uyduda adı alpha mı neydi , kalcaklar. Final sezonu olduğu için çok fazla olay macera aksiyon olmayacak. Mutlu mesut yaşıycaklar . Orda bi düzen falan kurcaklar öyle bir şey. Çok bi ümidim yok

bla
sonunda yaşanılabilecek bi ortam bulucaklar bence ama bu sezonda diğer sezonlar gibi arayış içinde olucaklardır

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@lilypotter
birde fragmanda russel prime ölmem gerek diyo ve clark başında silahla bekliyo diğer gezegenden gelenler russelın bildiklerine erişemesin diye olabilir ve önceki sezon echoyu karakan yapmıştı primelardan biri ama echoya yeni bir prime bilinci yerleştirmemişlerdi fragmanda echo bağırarak uyanıyor ve saçları kesilmiş bir haldeydi yani bence echoya josephine primeın bilincini aktarıyolar