-Lexa-Bellamy
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Spellman
Yorumlar (280)

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

fuck it
murphy yazdıktan sonra baska isim eklemeye utanirim ben ipe asıldığı andan beri hayatimin anlami olur kendisi

crybabynora
Lexa,Lincoln,Indra,Diyoza,Echo,Monty,Raven,Sinclair,Emori,Murphy.Tek bi karakterle cevap veremeyecek kadar çok seviyorum bunları ahjwfajkwf

Sadecesuan
Yaszık ya yorumlara baktım da Clarke'ı kimse sevmiyor ama bence bu dizide Clarke'a çok haksızlık yapıldı. Ben Clarke'ı çok seviyorum mesela ama çoğu kişi duygusuz diyor. Ben Clarke'ın yerinde olsam Clarke ile aynı şeyi yapardım açıkçası. Arkadaşlar Clarke duygusuz değil fazla güçlü sadece.

Sadecesuan
Clarke-Bellamy-Octavia-Murphy. Ama en çok Bellarke

Sadecesuan
Nedenini yazmamışım. Clarke çünkü çok iyi bir lider ve aynı zamanda çok güçlü bir kadın. Savaş esnasında ölenlere üzülmek yerine geriye kalanları yaşatmak için elinden geleni yapıyor (ki bence de herhangi bir savaş esnasında bu yapılmalı, her ne kadar çoğu kişi buna duygusuzluk dese bile) ama herkes onu suçluyor ve o buna rağmen dimdik ayakta. Bellamy çünkü çok iyi kalpli ve herkese değer vermeye çalışıyor. Dizide de dediği gibi Clarke beyniyle Bellamy kalbiyle hareket ediyor (ve bence çok yakışıyorlar.) Aslında şu an fark ettim de Bellamy için pek sebep yok sadece seviyorum.

@sjwildan
octaviadaha ilk bolumden ona baya icim isinmisti ve final bolumune kadar da cok iyiydi. cok guclu bi karakter askım

Can Lantes
Lincoln, ilk başta octaviayla yatınca bi nefret gelmişti ama 2 3 bölüm sonra sevmeye başladım ve ölünce baya ağladım

bellarkethe100
bellamy ve nedeni yok dizyi izlerken insanlar birilerini seviyor işte bende bellamy'i çooook sevdim tabi clarke'ı da ama 7. sezondan sonra clarke demek istemiyorum bellamy'i cadagon'un madi'yi öğrenmemesi için öldürdü cadagon öğrendi , madi cadagon'un yanına gitti üstüne üstlük felç geçirdi ve öldü ve son savaşa girdiler bellamy bir hiç için öldü bide en sonunda octavia bellamy was right yani bellamy haklı dedi

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@hzbrnx
octavia - lexa - raven - lincoln - murpy -