Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

38

izlenir mi bilmem

105 yorum · The 100 kategorisinde açıldı.
Artzın Fedaisi

Artzın Fedaisi

18. Seviye

kitabını beğenerek okudum. ama başlanır mı tam karar veremedim izlenir mi?

30+1=?
30+1=?
5 yıl önce

ya çok saçamalıyo bi dünyaya çıkıyolar oranın içine ediyolar sonra başka gezegene gidiyolar onunda içine ediyolar ama ilk iki sezon müthişti 3 sezon az da olsa güzeldi

@crunch
5 yıl önce

konuyla alakası yok ama neden netflixte 5 sezon ??!

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

Netflix te artık CW dizileri yok. Arrow, the 100, the flash vs.

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

Netflix de*

bellarkethe100
bellarkethe100
5 yıl önce

sorma izle aşırı güzel ama sonu seni üzebilr beni üzdüğü gibi izleeee

Efnan Nisa Arslan
Efnan Nisa Arslan
5 yıl önce

ilk 3 sezonu harika sonradan bozuyor ben 6 sezon izledim 7. sezonun izlemicem

Elfo007
Elfo007
3 yıl önce

enayisin o zaman

Gülen Nur
Gülen Nur
5 yıl önce

şöyle söyleyeyim ilk 2 sezonu çok iyi sarıyor baya bağlamıştı beni o tür diziler izlemesem de 3. sezon ağır geçti ama özellikle 5. sezonda patladılar. Hala arada açar izlerim 5. sezonun sezon finalini. Bu karantina günlerinde çokça dizi izlemiş biri olarak söylüyorum ki ; BAŞLA

Woss_yns
Woss_yns
5 yıl önce

ilk sezonlar harika sonra biraz sıkıyo ama son sezon bk gibi sıçıp batırmışlar resmen

HOOLİGAN
HOOLİGAN
5 yıl önce

3.sezon 4. bölümdeyim ilk 2 sezon çok iyi 3. sezon çok sarmadı

aaaaZeyneap
aaaaZeyneap
5 yıl önce

bence izlemelisin arada sıkılabilirsin belki ama başka bi diziyle birliktede izleyebilirsin ama net 1.sezonu aralıksız izlersin

lavitaebella
lavitaebella
5 yıl önce

dizi çok güzel arada sıkılabilirsin genelde 2den sonra bırakıyorlar asla bırakma devam et çünkü güzelleşiyor. Hiç izliyemiyorsan ara ver başka diziye geç ama sonra geri dön pişman olmazsın

Alec Benjamin
Alec Benjamin
5 yıl önce

ilk izi sezonu izle sonra bıraak

.jiminieee.
.jiminieee.
5 yıl önce

Aynen ikinci sezondan sonra sarmıyo ben de bıraktım o yüzden

iremkk
iremkk
5 yıl önce

Merak ediyorum bu kadar sürükleyici bir dizi dışında sizi sıkmadan izlediğiniz dizileri ben bu tarz konulu olan çok nadir sürükleyici dizi gördüm gerçekten merak ediyorum ikinci sezondan sonra tutturmuşsunuz bi akım haline geldi resmen dkdk

Alec Benjamin
Alec Benjamin
5 yıl önce

Kitabını okuduysan sarmıyor zaten hiçbir zaman kitaptan diziye ve ya flm çevirilenler başarıyla olmadı

iremkk
iremkk
5 yıl önce

kitabını okumadığım için yorum yapamam ama gayet sürükleyici olduğunu düşünüyorum

Ahmet Ural
Ahmet Ural
5 yıl önce

Mantık hatalarıyla dolu senarist sırf dizi devam etsin diye sebeposiz yere olay çıkartıyor hersey birbirinden bağlantısız saçmalık ötesi. Ailecek başladık Ailecek pişman olduk

iremkk
iremkk
5 yıl önce

Mantık hatası olmayan dizimi var jfkdk

xyh
xyh
5 yıl önce

Kesin izle izlediğim en iyi diziler arasında uzun olmasına bakma sürükleyici🙃

@athena100
5 yıl önce

The 100 bilim kurgu , fantastik az dram içeren bir dizi ve tam benim tarzım bence kesinlikle izlemelisin tarzını bilemem ama bana göre muhteşem

Ahmet Genr
Ahmet Genr
5 yıl önce

AZ DIRAMMI ?

HizirReis
HizirReis
5 yıl önce

azdıran

DLPYasin
DLPYasin
5 yıl önce

bilim kurgu sevmem şahsen ben ama bu flimde hayata kalma gibi vb oldugu icin bu bilim kurgu flimi digerlerinden daha cok begenerek izliyorum.

iremkk
iremkk
5 yıl önce

Dizi

@tuanabekyurek
5 yıl önce

kesin izle bende dün mü ne başladım 2.sezon 2.bölümdeyim :''

Tojas
Tojas
5 yıl önce

hay maşallah kardeş :) adasdasdfasfa

R
R
5 yıl önce

Üstteki arkadaşın hey maşallahından bi dene de bana be skdjkssk

reyn
reyn
5 yıl önce

benden de bir tane hay maşallah

HOOLİGAN
HOOLİGAN
5 yıl önce

2 günde 2 sezon tek bir dizide yaptım o da vikings efsane dizidir 2 günde 2 sezonu full bitirmiştim

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
5 yıl önce

cok guzel bir diziydi 7 sezon diye izlemeye korktum ama harbi sardı,

1sa Rower
1sa Rower
5 yıl önce

nıhat hocam sıktırın gıdın surdan artık atvde programın başlıyacak .

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
5 yıl önce

başlayınca gideriz

saul tigh
saul tigh
5 yıl önce

hocam sizce Sheidheda'nın diz çöktürmesi dinimizce doğru bir davranış mıdır?

derinx
derinx
5 yıl önce

efsane bir dizi bir iki haftada bitiyo aşırı saran bir dizi keşke final vermeseydi ❤

Khaleesi
Khaleesi
5 yıl önce

İzlenir 👍🏻

@draby
5 yıl önce

Eskiden olsa Bilim kurgu dizisi yokluğunda iyi gider falan derdik.Ama şimdi o kadar çok dizi izleme platformu var ki onların arasında "The 100" kendine "eh işte" dedirtebilecek bir yeri ancak bulabiliyor...İlginç bir konu ( ama kesinlikle özgün deği) ile açılış yapan dizi daha sonra bolca kendini tekrarlama yoluna gidiyor.Bazen bölümün sonunda ne olabileceğini ilk 4-5 dk. sonra tahmin edebiliyorsunuz."@rvbiv" arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum.Bazen en güzel diziler bile uzatmak adına saçmalama hatasına bolca düşüyor ( ilk aklıma gelen örnek LOST...)Ne diyeyim ki ; izlenir ama efsane olmaktan uzak bir dizi.Korona günlerinde boş zamanlarda gideri olan bir dizi...5/10

iremkk
iremkk
5 yıl önce

Bu diziye 10 üzerinden beş veriyorsun gerçekten şaşırtıcı sevmeyebilirsin ama 7 sezonuda sevmeyip eh işte diyipte bitirmezsin

Burak Eser
Burak Eser
5 yıl önce

izlenir ama bazı yerlerde baya sıkılabilirsin özellikle 3. sezon

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

@rvbiv
5 yıl önce

uzatilan her dizide oldugu gibi arada sacmaliyolar ama izlenir

sephemay
sephemay
5 yıl önce

başlamadıysan bir an önce başla bence çünkü çok iyi

BEN GELDİM ALOO
BEN GELDİM ALOO
5 yıl önce

merhaba bende kitabını okumak istiyorum ama hiçbiryerde bulamıyorum internetten de almak istemiyorum yırtık çizik olur diye bu aralar yeni çıkan kitap siteleri yüzünden çok dolandırılan insan tanıyorum. senden ricam the 100'ün bütün serisinin olduğu uygun fiyatlı bir kitapçı ,sahaf biliyorsan söyleyebilir misin lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim... 🙂

@nazl123
5 yıl önce

kesinlikle izlemelisin 🤩

@hayals
5 yıl önce

izlenir yani ofc

Beyza
Beyza
5 yıl önce

izlenir tabi ki deli misinnn ❤️

@mondros
5 yıl önce

kanka profil resmi nasıl koyuyoz

Artzın Fedaisi
Artzın Fedaisi
5 yıl önce

hesap ayarlarından

RyanX
RyanX
5 yıl önce

ilk 3 sezon çok güzel sonrası berbat birde kitaptaki glass dizide yok

@hayals
5 yıl önce

ne karakteri o glass bence gerk yok her neyse ghfjdfhgfjd

RyanX
RyanX
5 yıl önce

evt oda arktaki yaşanan olayları kendi gözünden anlatıyo ama dizide 3 şahisin anlatışını izliyoruz

@asabopp
5 yıl önce

berbat bi dizi

Semanur GÜRGÜR
Semanur GÜRGÜR
5 yıl önce

İlk sezonlar iyi ama sonrası sakız gibi uzatılıyor. Ben de izlemeyi 4 te falan bıraktım.

@hayals
5 yıl önce

4 te bıraktıysan çok şey kaçırdın devam etmelisin

saul tigh
saul tigh
5 yıl önce

iyi ki bırakmışsın, ben de devamını izledim ama sezonların ilk yarısı zaman geçirme sadece

Ömer Burak
Ömer Burak
5 yıl önce

1-2 bomba gibi 3-4 hafiften sıkıyor ama akıyor yinede aslında 5.nci sezonda final yapsaydı güzel yerde bitmiş olurdu ama yinede şuan hala güzel devam ediyor

mofy <3
mofy <3
5 yıl önce

ÇOKK GÜZEL BİR DİZİİ İZLE

arkadia
arkadia
5 yıl önce

kitap elbette hep 1 adım öndedir ama dizisi de çok çok iyii

İrem
İrem
5 yıl önce

7. sezon onayı almış mı çekiliyor (öyleyse çok komik ) mu bilmiyorum fakat direkt olarak 1 yorumda tüm hislerimi hemen dökmek isterim. Lexa fandomları sorry ama karakter konuk oyuncuydu fakat flashbacklerle bile dizinin yarısından çoğunda olmayı başardı. Love story olaylarına yoğunlaşılmasa kesinlikle çok daha iyi olabilirdi.Ayrıca mantık hatası yok???? Mantık hataları onlarca bu kesin. Dizinin temelini oluşturan kişilerin yok olması ile bıraktım. ( yani 1. sezon diyormuşum haha) Başlamayanlara tek önerim diziyi boşverin kitabı okuyun 829292k daha iyi kesinlikle. Kitabı okuduktan sonrs izleyenlerin fav adamı daha ne oluyor anlamadan öldüyse aynı acıyı paylaşıyoruz demektir.... Harcandı sezon sayısı arttıkça diye düşünüyorum. Sevgiler, Wells ve Lincoln a öpücükler

Beyza
Beyza
5 yıl önce

net izlenir. diziye kötü diyen sadece ilk sezonu izlemiştir öyle yorum yapmıştır. hele bi gelin 6nın sonuna kadar ondan sonra tekrar konuşalım 🙂

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık