kitabını beğenerek okudum. ama başlanır mı tam karar veremedim izlenir mi?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Artzın Fedaisi
Yorumlar (105)

Efnan Nisa Arslan
ilk 3 sezonu harika sonradan bozuyor ben 6 sezon izledim 7. sezonun izlemicem

Gülen Nur
şöyle söyleyeyim ilk 2 sezonu çok iyi sarıyor baya bağlamıştı beni o tür diziler izlemesem de 3. sezon ağır geçti ama özellikle 5. sezonda patladılar. Hala arada açar izlerim 5. sezonun sezon finalini. Bu karantina günlerinde çokça dizi izlemiş biri olarak söylüyorum ki ; BAŞLA

Woss_yns
ilk sezonlar harika sonra biraz sıkıyo ama son sezon bk gibi sıçıp batırmışlar resmen

aaaaZeyneap
bence izlemelisin arada sıkılabilirsin belki ama başka bi diziyle birliktede izleyebilirsin ama net 1.sezonu aralıksız izlersin

lavitaebella
dizi çok güzel arada sıkılabilirsin genelde 2den sonra bırakıyorlar asla bırakma devam et çünkü güzelleşiyor. Hiç izliyemiyorsan ara ver başka diziye geç ama sonra geri dön pişman olmazsın

Alec Benjamin
ilk izi sezonu izle sonra bıraak

iremkk
Merak ediyorum bu kadar sürükleyici bir dizi dışında sizi sıkmadan izlediğiniz dizileri ben bu tarz konulu olan çok nadir sürükleyici dizi gördüm gerçekten merak ediyorum ikinci sezondan sonra tutturmuşsunuz bi akım haline geldi resmen dkdk

Alec Benjamin
Kitabını okuduysan sarmıyor zaten hiçbir zaman kitaptan diziye ve ya flm çevirilenler başarıyla olmadı

Ahmet Ural
Mantık hatalarıyla dolu senarist sırf dizi devam etsin diye sebeposiz yere olay çıkartıyor hersey birbirinden bağlantısız saçmalık ötesi. Ailecek başladık Ailecek pişman olduk

@athena100
The 100 bilim kurgu , fantastik az dram içeren bir dizi ve tam benim tarzım bence kesinlikle izlemelisin tarzını bilemem ama bana göre muhteşem

derinx
efsane bir dizi bir iki haftada bitiyo aşırı saran bir dizi keşke final vermeseydi ❤

@draby
Eskiden olsa Bilim kurgu dizisi yokluğunda iyi gider falan derdik.Ama şimdi o kadar çok dizi izleme platformu var ki onların arasında "The 100" kendine "eh işte" dedirtebilecek bir yeri ancak bulabiliyor...İlginç bir konu ( ama kesinlikle özgün deği) ile açılış yapan dizi daha sonra bolca kendini tekrarlama yoluna gidiyor.Bazen bölümün sonunda ne olabileceğini ilk 4-5 dk. sonra tahmin edebiliyorsunuz."@rvbiv" arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum.Bazen en güzel diziler bile uzatmak adına saçmalama hatasına bolca düşüyor ( ilk aklıma gelen örnek LOST...)Ne diyeyim ki ; izlenir ama efsane olmaktan uzak bir dizi.Korona günlerinde boş zamanlarda gideri olan bir dizi...5/10

iremkk
Bu diziye 10 üzerinden beş veriyorsun gerçekten şaşırtıcı sevmeyebilirsin ama 7 sezonuda sevmeyip eh işte diyipte bitirmezsin

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

BEN GELDİM ALOO
merhaba bende kitabını okumak istiyorum ama hiçbiryerde bulamıyorum internetten de almak istemiyorum yırtık çizik olur diye bu aralar yeni çıkan kitap siteleri yüzünden çok dolandırılan insan tanıyorum. senden ricam the 100'ün bütün serisinin olduğu uygun fiyatlı bir kitapçı ,sahaf biliyorsan söyleyebilir misin lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim...

Semanur GÜRGÜR
İlk sezonlar iyi ama sonrası sakız gibi uzatılıyor. Ben de izlemeyi 4 te falan bıraktım.

Ömer Burak
1-2 bomba gibi 3-4 hafiften sıkıyor ama akıyor yinede aslında 5.nci sezonda final yapsaydı güzel yerde bitmiş olurdu ama yinede şuan hala güzel devam ediyor

İrem
7. sezon onayı almış mı çekiliyor (öyleyse çok komik ) mu bilmiyorum fakat direkt olarak 1 yorumda tüm hislerimi hemen dökmek isterim. Lexa fandomları sorry ama karakter konuk oyuncuydu fakat flashbacklerle bile dizinin yarısından çoğunda olmayı başardı. Love story olaylarına yoğunlaşılmasa kesinlikle çok daha iyi olabilirdi.Ayrıca mantık hatası yok???? Mantık hataları onlarca bu kesin. Dizinin temelini oluşturan kişilerin yok olması ile bıraktım. ( yani 1. sezon diyormuşum haha) Başlamayanlara tek önerim diziyi boşverin kitabı okuyun 829292k daha iyi kesinlikle. Kitabı okuduktan sonrs izleyenlerin fav adamı daha ne oluyor anlamadan öldüyse aynı acıyı paylaşıyoruz demektir.... Harcandı sezon sayısı arttıkça diye düşünüyorum. Sevgiler, Wells ve Lincoln a öpücükler

Beyza
net izlenir. diziye kötü diyen sadece ilk sezonu izlemiştir öyle yorum yapmıştır. hele bi gelin 6nın sonuna kadar ondan sonra tekrar konuşalım
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
30+1=?
ya çok saçamalıyo bi dünyaya çıkıyolar oranın içine ediyolar sonra başka gezegene gidiyolar onunda içine ediyolar ama ilk iki sezon müthişti 3 sezon az da olsa güzeldi