daha önce sürükleyici dizi önerisi diye konu açtım ama netflixte bulunmadığı için çoğunu izlemek istemedim şimdi netflixte bulunan bir oturuşta 1 sezon bitirebileceğim diziler önerin lütfen izleyecek bir şeyim kalmadı artık
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

iremkk
Yorumlar (32)

@aslanbey007
Amazon dizisi DOM izle inan pisman olmicaksn uzun süre etkisinde kalabilir sin

T0NY ST4RK
supernatural izlemeyen varsa hemen başlasın öneririm amarikan dizisi 15 seon fazla evet biliyorum ilk 5 sezon izlesenizde yeterince tat alırsınız

iremkk
ben sürekli aynı olaylı dizileri izleyemiyorum her gün aynı tip şeyler olduğu için no ama güzel olduğunu biliyorum

@chernopi
the society çok güzel

İlayda Sena
ama 2. sezonu pandemi dönemi yetersiz bütçeden iptal edildi sonu çok açık ve bilinmez kaldı izleyecek olanların aklında bulunsun..

@mrscamander
the sandman izleyebilirsin konusu ise; yıllarca hapis yattıktan sonra ölümlü bir büyücü tarafından kaçırılan rüyaların kişileştirilmiş hali Dream kaybettiği ekipmanını geri almaya çalışıyor

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@muratreis
11.22.63 izleyebilirsin 1 sezonluk the gambit izleyebilirsin 1 sezonluk 12 monkeys izleyebilirsin 4 sezonluk ama tekte izlebilecegin kadar meraklı olacaksın başladıktan sonra bi bakmışsın 3 sezondayım ne ara geldim diyeceksin see izleyebilirsin 3 sezonluk galiba başka aklıma gelmedi gelirse yazarım
iremkk
saydıkların arasından 12 monkeys izlemedim seeninde son sezonunu izlemedim tnx önerin için