Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

popüler diziler çok mu abartılıyor?

8 yorum · The Blacklist kategorisinde açıldı.
Phillip J. Fry

Phillip J. Fry

9. Seviye

The Blacklist, Altered Carbon, Riverdale, The End Of The Fucking World gibi diziler çok popüler ve herkes tarafından övülüyor fakat ben izlediğimde bana hiç çekici gelmiyorlar sizce popüler diziler çok mu abartılıyor yoksa bu sadece kişi zevkleri ile mi ilgili

Mahmut
Mahmut
7 yıl önce

blacklist i bıraktım, çok övülüyorsa abartılıyordur 😃 altered carbon güzel dizi ama evet abartılıyor... diğerlerini hiç izlemedim

Rookie_
Rookie_
7 yıl önce

hepsi harika diziler aslında ama fazlasıla abartılıyor gibime geliyor yeni bir dizi çıktımı ço fazla üstünde durulıuyor aslında bu tarz dizilerden olmasına rağmen gereğinden fazla baskı yapılıyor ama dediğin dizilerin 3 4 tanesini izledim harikaydı ama dediğim gibi insanların abartmaya gerek duyması saçma olabilir

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

The end of the f*cking world güzeldi, the blacklist ve riverdale izlemedim ancak altered carbon teknolojik bir dizi yani teknoloji ve görüntüler çok güzel ancak beni çok sarmadı.

Melisa Özdemir
Melisa Özdemir
7 yıl önce

herkesin övdüğü dizilere başlıyorum ama beklentimin hep aşağısında çıkıyor birkaç bölüm izleyip sıkılıyorum onun yerine daha çok kendi keşfettiğim diziler daha güzel geliyor

@ganderwa
7 yıl önce

Saydığın diziler iyi kurgulanmış ve zamanla klasik olmuş ama herkesin çok sevdiği bir dizi hoşuna gitmeyebilir.Bazı yerlerde fazla abartılıyor o yüzden beklentin fazla olunca kötü çıkabilir veya zevk meselesi

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

Zevkin ile ilgilidir altered carbon güzel ama çokda sarmadı beni mesela

Ferhat
Ferhat
7 yıl önce

Benim sana önerim bir diziye başlamadan önce dizi hakkında 10-15 dk.lık kısa bir araştırma yap çok popüler diziler hep güzel olcak birşey yok.Zaten çoğu dizi uyarlama veya önceden filmi çekilmiş oluyor, dizi hakkında bilgi edinmen daha olay olur.

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

ferhat senle tanışmak isterim D:,

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık