Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

5

the end of the fucking world izlenebilirmi?

24 yorum · The End of the Fucking World kategorisinde açıldı.
Onur Doğan

Onur Doğan

17. Seviye

Merhabalar size the end of the fucking world dizisi izlenebilir bir dizimi diye soracaktım çünkü zaman kaybetmek istemiyorum fragmanı izlediğimde Youtube dizilerinden wayne dizisine benzettim ve wayne sevmemiştim , the end of the fucking world hakkında düşüncelerinizi alayım.

Masal
Masal
5 yıl önce

Herkesin aksine bana 1. sezon sıkıcı geldi 2. sezon çok hızlı geçti genel olarak izlenebilir keyifli

Eylülcüğünüz efenim
Eylülcüğünüz efenim
5 yıl önce

Benim çok sevdiğim bi dizi, tavsiye ediyorum.

ebrar '
ebrar '
5 yıl önce

1. sezon izlenir ama 2. sezonda konular çok hızlı işlenmişti zaten her bölümü 20 dk zaten çok bi vakit kaybı değil

niles
niles
5 yıl önce

dizi güzel ama olayı ve yeri iyi yapamamışlar. kısa olması izlenirlik katıyo ama yine de sıkıcı bi dizi bence

godsegul
godsegul
5 yıl önce

sonu garip bitti çok da önermem ama seveni çok zaten 20 dk her bölümü çok da bi zaman kaybı değil bnce

@hayallernetflix
5 yıl önce

diziyi farklı bakış açısı ile izlemek daha iyi aksi takdirde sıkıcı bulunabilir

@vaenoctise
5 yıl önce

dizide sadece 2 kelime geçiyor ok im sorry

Kivircik
Kivircik
5 yıl önce

ben kendimi uzgun hissettigim zaman baslamistim diziye nedense dizi beni gercek hayattan 20 dk da olsa goturdu yani diziyi izledikten sonra tekrardan hic bise olmamis gibi hissettim onun disinda izle bence degisik bir bakis acisi var

@mayssa
5 yıl önce

1. sezon güzeldi ama 2. sezon sıkıcıydı

Ceyda
Ceyda
5 yıl önce

çerezlik bir dizi ve birazda insanın piskolojisini anlamana falan yarıyor. yani başkasının neler hissettiğini alamak falan filan

Kübra Yıldırım
Kübra Yıldırım
5 yıl önce

şahsen beni çok sarmadı izlerken sıkıdım, hatta o kadar sıkıldım ki hiç adetim olmasa da diziyi yarım bıraktım ☹️ ancak bazıları da çok beğeniyor bu yüzden izlemediysen bir şans verip birkaç bölüm izle bence belki senin zevkine hitap eder, herkesin zevkleri farklıdır sonuçta..

ashleyy
ashleyy
5 yıl önce

1. sezon çok eğlenceliydi ama 2. sezonu fazla beğendiğimi söyleyemem izlerken sinir krizi geçiriyordum. siz yine de izleyin

@pb
5 yıl önce

Kesinlikle 1. sezon daha güzeldi ama 2.sezon da izlenmeyecek kadar kötü değildi ki karakterleri sevdiysen izlemeye devam etmek istiyorsun zaten. Bütün duyguları azar azar hissettirdi. Bence izlemelisin bölümler 20 dakika yani kısaydı. Aylar önce sormuşsun ama yine de yazmak istedim.🙂

@bxgum1
5 yıl önce

1.Sezon çok güzeldi ama 2.sezon hayal kırıklığı yaşadım. Kısa bir dizi arıyorsan The End Of The Fucking Worlds izleyebilirsin. Zaten bölümler kısa, yani 1 günde oturup bitirebilirsin. Yani abartılacak kadar güzel diyemem ama kötü bir dizi değildi, izleyebilirsin. 🙂

ceyda
ceyda
5 yıl önce

1. sezon aşırı sevmiştim bi oturuşta sezonu bitirmiştim ama 2. sezon hiç sarmadı beni diziden soğuttu.

!rem
!rem
5 yıl önce

Çoğu kişi ergen dizisi dese de izlenecek en iyi kara mizah ve çerezlik dizisi olabilir.20 dakika bölümler zaten bir günde kolayca bitirilebilecek türden.

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

ergen dizisi

happierthanever
happierthanever
5 yıl önce

saçmalama ya çok güzel bence

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

2 sezonu da izledim çok da beğenmedim ama yine de izlenebilir

Uygar
Uygar
6 yıl önce

Kendi türüne kıyasla çok iyi kurgulanmış bir dizi. "Kara mizah" türündeki dizileri seviyorsan eğer o türde en başarılı dizilerden biri. Bir Fragmanını izle türü hoşuna gitmezse izlesen de pek beğenemezsin ama hoşuna giderse diziyi de çok seversin.

Onur Doğan
Onur Doğan
6 yıl önce

Hayde Ben bu yorumları neden görmemişim. Teşekkürler Bu arada

Mertt
Mertt
6 yıl önce

Zaten bölümler 20şer dakika. Bir bölüm izle nasıl gsçtiğini anlamayacaksın

sllnod
sllnod
6 yıl önce

katılıyorum

Onur Doğan
Onur Doğan
6 yıl önce

Tsk Tavsiye İçin

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık