Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

finali nasıl olmalıydı?

6 yorum · The Last Man on Earth kategorisinde açıldı.

Biliyorsunuz 5. sezon gelmediği için hava da kaldı. Devam etseydi ve gelseydi sizce nasıl bir final yapardı? Bir site de okuduğum kadarıyla birisi söyle bir şey yazmış doğruluğu nedir bilmiyorum. "Birde merak edenler için iptal edilen 5'inci sezon da, bunları bulan insanlarla bir şekilde kanka oluyorlar. Bir süre sonra virüse hem bağışıklıkları olduğu hem de taşıyıcı oldukları için, sonun da orada ki herkese virüs bulaşıyor ve hepsi ölüyor." Hmm, bilmiyorum.. Nasıl bağışıklıkları olduğu halde virüs bulaşıyor bilemeyeceğim. Bir başkasında ise galiba 5. sezonda bunlar olacakmış. " Grubumuzun dördüncü sezonun sonlarında aramaya çıktığı ve en sonunda final bölümünde tanıştığı grup ile oldukça iyi bir ilişki kuracağı söyleniyor. Ardından beşinci sezonun sonlarına doğru yeni tanışılan grupta bir olaylar olacağını ve o gruptaki kişilerin de öleceği belirtiliyor. Sonrasında, diğer sezonlarda olduğu gibi, grubumuzun eksilme yaşamadan, ana halini koruyarak yoluna devam edecekmiş.." Her neyse pek çok kişi pek çok şey yazmış.. sizce bir finali olsaydı nasıl olmalıydı?

KAPTAN BLACK
KAPTAN BLACK
4 yıl önce

nasıl olmalıydı bilmem ama konu daha güzel işlenip 10 sezon mis gibi akıp gidebilirdi keşke bitmeseydi be özlemişim

Yiğit Ali Yapıcı
Yiğit Ali Yapıcı
4 yıl önce

Özletti kendini be..

Tibetlee
Tibetlee
4 yıl önce

Final olmamalıydı.Baya iyiydi ya

Yiğit Ali Yapıcı
Yiğit Ali Yapıcı
4 yıl önce

O kadar iyiydi diyorsun ahahs, eyvallah kankam yorumun için :D

Var mı Bana Yan Bakan
Var mı Bana Yan Bakan
4 yıl önce

reis yazı ömrümden uzun

Yiğit Ali Yapıcı
Yiğit Ali Yapıcı
4 yıl önce

Ahaha :D

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık