- Chief of Staff
- Suça itilen çocuklar
- Stranger
Aklıma geldikçe veya sizin izleyip beğendiğiniz ama sitede olmayan dizileri yorumlara yazarsanız faydalanmış oluruz teşekkürler.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

MovieJunkie
Yorumlar (17)

MovieJunkie
Olm bu - füryası nedir ya önceden böyle değildi site ota boka - atmak moda galiba :D Ülkede herkes fikrini belirtme yeteneğini kaybetmiş baskıcı tayfadan. Kötüye kullanmayın şu elinizdeki araçları :D

yuudai
snowdrop, 18 again(), mouse, strangers from hell, bad and crazy, midnight, made in rooftop, extraordinary you

firdevsky
alive-train to busan-TOG 2015-drowing love gibi gibi... zevkimi iğrenç bulabilirsiniz np

firdevsky
askım yanlıs yazmısım, tog değil tag olucak o. drowing love da yokmuş zaten de ikisi de j-drama olduğu için eklenmeyebilir öylesine yazdım zaten

firdevsky
ynlış anlamayın ama fim izlemeyi sadece dil öğrenimi açısından bakmamalıyız. Bence filmler tıpkı insan hayatı gibi birçok çeşidi olan,sonu tahmin edilemeycek şekilde biten/bitmeyen(kesinlik veremiyorum) insanı etkileyen ve iz bırakan eserlerdir. Film izlemeyi insanlar kadar çok seviyorum hepsinin içinde envai çeşit mücevherler var. Bir insanı tanımak belki pişmanlık getirir,eminim ki bu pişmanlık uzun sürer ama bir filmi izlemek pişmanlık getirmez. Tabi onu izleyen münekkitin estetik anlayışına göre de değişir elbet.

@arallsho
Şimdi, sanırım yalnızca netflix yapımlarından ekleniyor ama snowdrop un burada olmasını çok isterdim

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
İlayda Sena
Netflix'te bir dizi var oradaki adı 'Tomorrow' sitede var mı bulamadım ama ben çok severek izlemiştim. Bulursanız izleyin.