Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-12

en sevdiğiniz filmler ve diziler

98 yorum · The Mentalist kategorisinde açıldı.
Shooter

Shooter

31. Seviye

Daha çok dizi ve filmlerden haberdar olmak için sizin en iyi bir dizi veya bir film önerinizi yazabilir profilimden' de daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

zeyn1
zeyn1
2 yıl önce

sanırım en sevdiğim dizi ve film çok var o yüzden ben size bazı filmler önermeyi düşündüm.

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Yazmayı' da umarım düşünür, gerçekleştirirsin. :D

I feel fantastic
I feel fantastic
2 yıl önce

Psikolojinizi bozmak istiyorsanız Oldboy filmini öneririm mükemmel birşey 👍🏿

maddy perez
maddy perez
2 yıl önce

film olarak el cuerpo,sharper,orphan,fresh,mirage,get out,ready or not,hush,forgotten,marrowbone önerebilirim

Himalemus
Himalemus
2 yıl önce

Star Wars1-2-3-4-5-6, Sherlock ,doctor Who,merlin,HIMYM

Helen
Helen
2 yıl önce

filmler / in the house (françois ozon) - in the mood for love (wong kar-wai) - the song of sparrows (majid majidi) - manchester by the sea (kenneth lonergan) - inside llewyn davis (coen kardeşler) liste uzayıp gider

emreee
emreee
2 yıl önce

Game of thrones - The walking dead - Vikings - Prison break - The vampire diaries

Shooter
Shooter
2 yıl önce

The walking dead çok iyi bir yapım ama sonlara doğru batırdılar, kalan dizi önerilen kesinlikle izlenilmesi gereken diziler.

ElCapitan
ElCapitan
2 yıl önce

ful çektik yine :D

ElCapitan
ElCapitan
2 yıl önce

The Walking Dead
Game Of Thrones
Arrow
The Flash
Smalville
Doktor Who (Klasik seri dahil + 8. sezon finaline kadar)
...

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Smallville önceden izlediğim bir dizi, yapım yılı eski uzun bir seri. The flash, arrow kronolojik sırayla izlenilmesi gereken diziler, doktor who daha izlemedim ama izleyeceğim bir dizi, önerilerin için sağ ol.

ElCapitan
ElCapitan
2 yıl önce

smalville bildiğine sevindim eski ve güzel bir yapımdır diğerleri kronolojik olarak dediğin gibi seyir zevki var teşekkür ederim :)

lorelai danes
lorelai danes
2 yıl önce

Film olarak Charlie Chaplin'in Dictator filmini öneririm Adolf Hitleri konu alan bir film, Charlie Chaplin filmi çekerken Hitler'in izlemesini umarak çekmiş filmin sonuna doğru ona seslendiği bir bölüm de var. Hitler filmi izlemiş hatta. Bence herkesin mutlaka izlemesi gereken bir film genel kültür açısından ve tam o andaki olayların üzerine çekilen bir film olduğu için o atmosferi en iyi anlatan filmlerden biri kesinlikle. Hitler'den girince Jojo Rabbit'i de önermesem olmaz o yüzden 2 film önermiş oldum. En sevdiğim dizi the good place kesinlikle her zaman favorim kalacak.

Shooter
Shooter
2 yıl önce

İzlediğim diziler bittiğinde önerdiğin filmi bakacağım, filmin konusunu açıklaman iyi olmuş izleyip izlemeyeceğime karar vermemi sağladı.

@hamsi61
2 yıl önce

prison break,adalet pesinde ikisinide 7-8 kere izlemisimdir

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Prison break izlenilmesi gereken dizi.

@babayaga20
2 yıl önce

banshee

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Güzel diziye benziyor şu sıralar supernatural dizisini izliyorum onlar bitince bakacağım bir dizi.

BARIS_1100101
BARIS_1100101
2 yıl önce

sence kesin izlenmesi gereken dizi/film var mı?

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Kesin izlenmesi gereken çok fazla şey var mesela sevdiğin bir tür varsa o tür için kesin izlenilmesi gereken bir filmi veya diziyi söyleyebilirim, kişinin düşünce tarzını geliştiricek bakış açısını yeniliyip daha geniş bakmasını sağlayacak filmler ve dizilerde var yani daha çok kişisel şeyler söylersen istediğin yönde iyi bir film ve dizi önerebilirim genel olarak önermemi istiyorsan daha çok bakış açısını, düşünce tarzını geliştirecek şeyler söylemeyi tercih ederim onlarda; dizi olarak rick and morty film olarak da the wolf of the wall street, matrix, başlangıç, yıldızlararası diyebilirim.

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Çok fazla film ve dizi izliyorsan önerdiklerimi izlemiş olabilirsin yaptığım koleksiyonlara bakarak istediğin türde bir film veya dizi bulabilirsin veya istediğin türü yazarsan sana göre film veya dizi yazabilirim. Daha hızlı cevap için instagram' dan ulaşabilirsin iyi seyirler.

1cuptea
1cuptea
2 yıl önce

Riverdale

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Daha bitiremedim, konusu beğeniliyorsa her türlü izlenmesi gereken dizi.

Suat Uslu
Suat Uslu
2 yıl önce

The vampire diaries > The originals > Legacies Bu üçleme ❤️

Shooter
Shooter
2 yıl önce

İyi diziler

@sevdoli
2 yıl önce

bunları tekrar tekrar dönüp izliyorum öyle bi öneriye ihtiyacım var ki kurtulmam lazım bu üçlemeden

Shooter
Shooter
2 yıl önce

İlk 4 dizi listemi izle: 1-Dexter 2-supenatural 3-rick and morty 4- the punisher

lyvxessㅤ
lyvxessㅤ
2 yıl önce

TVD favorim suanlik son sezonundayim ama bu sezon cok sikici ireli sara sara izliyorum Elena geri gel girl

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Bazen oluyor öyle The vampire diaries güzel dizi.

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Fatma Nur
Fatma Nur
2 yıl önce

hannibalın filmini izlemiştim ve çok beğenmiştim geçenlerde dizisini izlemeye başladım ama 3bölüm anca dayanabildim çok sıktı devamı güzelmi önerir misin?

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Aynısı bende de olmuştu şuan 3 sezon 3 bölüm de bıraktım canım isterse bir daha başlicam konusunu biliyorsun süreç aynı şekilde devam ediyor ara da aksiyon katıyorlar, ortalama olarak süreç de çok bir değişim olmicak şuan seni sıkan şey ilerki bölümlerde de aynısı olucak çünkü bir değişim olmicak çok fazla canın istediği için izle, izlemek için izleme.

BÜŞRA
BÜŞRA
2 yıl önce

Sanırım şuana kadar sıkılmadan ara vermeden izlediğim tek dizi supernatural lakin o kadar dizi var ki belirli birine dair seviyorum diyemem liste çok kabarık

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Her dizi sıkıcı anları illa oluyor, ara vermeden izlediğim çok fazla dizi var ama en sevdiğim dizi hiçbir zaman değişmicek dexter benim içinde.

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Daha başlayamadım ama hatırlatman iyi oldu supernatural uzun bir seri hepsini aynanda izlemek istiyorum elimde çok dizi var izlenilmesi gereken.

doguhanqq
doguhanqq
2 yıl önce

en sevdiğim dizi türk olarak kv yabancı ise got ve avcı jack diye kanalım var abone olursanız mutlu olurum

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Game of thrones dizisini daha bitiremedim hatta daha başlardayım bile denebilir ama kesinlikle izlenilmesi gereken bir dizi.

doguhanqq
doguhanqq
2 yıl önce

Aynen

@siriusx
2 yıl önce

game of thrones çok kısa sürede bitirdim ve devamı gelmiceği için çok üzülmüştüm.. çok iyi dizi asla pişman olmazsın son sezonlarda ufak saçmalıklar olsa da yine de güzeldi devamı gelmediği için hayal kırıklığına uğratsa da beni...

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

Tribes of Europa

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

Doom Patrol

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Sitenin ana sayfasında da fotoğrafını gördüm, yeni sezonu çıkmış yakın zamanda bakıcağım bir dizi.

☪️SAFKAN☪️
☪️SAFKAN☪️
2 yıl önce

Vis a Vis 3.sezon 4.b0lüm

Shooter
Shooter
2 yıl önce

her izlediğin bölümü yazmana gerek yok

☪️SAFKAN☪️
☪️SAFKAN☪️
2 yıl önce

Vis a Vis 3.sezon 3.b0lüm

☪️SAFKAN☪️
☪️SAFKAN☪️
2 yıl önce

Sıcak kafa dizisini izledim nedense bana dandik geldi. Yani izlerken sürekli hadi bitsin artık modundaydım hemde daha ilk bölümden sanki biraz kasvetli gibi geldi. Yinede değişik bir diziydi belki izleyenlerin arasında beğenen yada beğenmeyen çıkabilir saygı duyarım. Şahsi fikrim güzel gibi ama daha güzel olabilirdi

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Türk dizilerini nerdeyse hiç izlemem ama ben gri dizisine bak birde istersen, izliceksen bitirmek için değil iyi vakit geçirmek için, eğlenmek için falan izle öneri istersen yazabilirim.

Arcane Personツ
Arcane Personツ
2 yıl önce

Birkaç hafta önce Wednesday in fragmanını izlemiştim güzel bir dizi olacağa benziyor demiştim.Normalde o tarz diziler izlemezdim taki Wednesday e kadar. Benim için bu senenin dizisi oldu .İzlemeyen varsa başlasın hemen 1.bölümden sizi içine çekiyor.

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Benim için yılın dizisi olamaz ama başarılı bir dizi yeni başladım ama hemen sardı dediğin gibi 1. bölümden içeri çekiyor insanı buna benzer büyü eğitimi ve okul eğitim görme amacıyla yapılmış dizi ve filmler var onlarıda severek izledim bunu da aynı şekilde izliyorum izlemeyen kaçırmasın.

Hawsky
Hawsky
2 yıl önce

hiç sıkmayadan izleyebileceğim fantastik türü akıcı bir dizi önerir misiniz?

Hawsky
Hawsky
2 yıl önce

Aslında takipimdeki dizileri bazılarını izlemedim ama pek sarmıyor

nisalio
nisalio
2 yıl önce

the originals

nisalio
nisalio
2 yıl önce

the witcher

nisalio
nisalio
2 yıl önce

Lucifer

nisalio
nisalio
2 yıl önce

Ragnarok

@omrzor
2 yıl önce

merhabalar polisiye gerilim suç tarzı dizi önerileri lütfen (DEXTER-RISOLI- VS GİBİ)

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Lucifer, hannibal, bodyguard polisiye tarzı dizilerdir eğer dexter benzer dizi istiyorsan hannibal, you, the end of the f***ing world, wayne bakabilirsin

dontpanic
dontpanic
2 yıl önce

band of brothers

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

çukur ve içerdeyi seyret. güzel dizidir

Shooter
Shooter
2 yıl önce

İkisini de izledim içerdenin tadında bırakılması güzel yapılmış ama yine de türk dizilerinin %85 aşk üzerine yapılmış diziler olduğundan dolayı hiçbirini izlmemeyi tercih ederim.

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

suits

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

the mentalist

I'm Zulema Zahir
I'm Zulema Zahir
2 yıl önce

Elif nerede kaç zamandır yok

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

Buradayım yaw işim var akşamları geliyorum siz. Kimsiniz acep

☪️SAFKAN☪️
☪️SAFKAN☪️
2 yıl önce

An Affair 2018 , Hep böyle saplantılı bir sevgilim olsun istemişimdir 😏

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Aynı şekilde

@tugrulcan
2 yıl önce

Wednesday, bayıldım konusuna tam benlikmiş tekrar izleyesim geliyor ona benzer dizi arıyorum tekrar izlememek için etkisinde kaldım

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Temelde büyüyle alakalı eğitim veya barınma için benzer dizi ve filmler var ama wendnesday yeni başladım sayılır daha bitirmedim ama 10/8.5 veririm.

Shooter
Shooter
2 yıl önce

bitirdim güzel bir dizi bitirdik den sonra böyle bir dizi aramaya başladığımı fark ettim :D

aybikekose
aybikekose
2 yıl önce

riverdale

Shooter
Shooter
2 yıl önce

İyi dizi izlerken sıkıyor beni bırakıp bıraktığım yerden devam ediyorum, türü beğeniliyorsa her türlü izlenicek dizi.

Drexells
Drexells
2 yıl önce

Super Ot bende yeri ayrıdır mazisi çok (eski bir yapımdır ama güzeldir)

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Evet biraz eski, zamanına göre iyi film olduğu kesin.

lumullx
lumullx
2 yıl önce

the good place

Shooter
Shooter
2 yıl önce

Daha önce görmemiştim bu diziyi.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık