bence geçmişte yaşadıkları ve ailesinin ihaneti yüzünden ve ayrıca hayatta kalmaya çalışıyor ben nedense klausu hiçç kötü göremiyorum hayranlıktanmı anlamadım :)))) ama müqq adam yaa <3
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

luciferr:)
Yorumlar (32)

Diziaddict
Klaus özünde kötü değil ama Mikael'ı bir idol, bir baba olarak görmekten asla vazgeçemediği ama onun gözüne asla giremediği , ustüne her zaman ondan şiddet gördüğü için o da acımasız olmayı öğrenmiş. Kendini hala Mikael'dan dayak yiyen küçük oğlan çocuğu olarak gördüğü için hep güçlü olmak zorunda hissetmiş, bunun yolu Katherina ve Elena gibi masumları öldürmekten geçse bile bunu önemsememeyi öğrenmiş bir şekilde çünkü ona da kimse acımamış. Şimdi kabul etmek gerek Elijah zeki çok zeki biri ama Klaus zekiden ziyade kurnaz biri. bir seyi oldurmak için sapa yollara daha kolay kaçabilecek bir yapısı var, Elijah tenezzül etmez mesela . Klaus'un mutlu olabilmek için Elijah ve Rebekah'nın varlığına ihtiyacı var ama onların Klaus'a yok. Bu durum Klaus'u her zaman deli ediyor, bu da onları kısıtlamasına sebep oluyor. İçindeki küçük çocuğu büyütemediği için onları devamlı onu kardeşleri olarak görmemekle suçluyor, onlarında artık canına tak ettiği için ona ihanet ediyorlar. Klaus da en yakınına bile güvenemeyeceğini hissettiğinden paranoyaklaşıyor ve her dediğini yapacak melezler üretmeye kadar vardırıyor işi. Çünkü bir çocuğun en temel güven alacağı yer anne babadır küçükten beri almadığı için asla tamamlanamıyor. bu böyle sürüp gidiyor. Yani Klaus Mikaeson'ın kötülüğü sonuç ; Esther ve Mikael'ın kötülükleri ise kocaman bir sebep, işin kötü yanı bin yıl sonra bile suçu kendilerinde aramıyorlar. Mesela Klaus'un iyi bir aileyle iyi biri olabileceğine eminim ama Kol'un asla iyi bir kalbe sahip olduğunu düşünmüyorum Klaus'un yaşadıklarını yaşamamasına rağmen.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

@mikaelson0407
ilk başta evet ama sonlara doğru çok değişti ailesi için fedakarlıklar yaptı daha biraz önce diziyi bitirdim ve Elijahın yaptığı hareket çok iyiydi

Regulus_Black
Tabii ki kötü bir karakter, ama ona bakarsak dizide sokaktan geçerken şans eseri öldürülen insanlar dışında kimse iyi değil. Elijah değil, Rebekah değil, anneleri babaları diğer kardeşler arkadaşları düşmanları hiçbiri iyi değil. birbirleri için masumları öldürebilirler, bazıları kendileri için de öldürür ki bunların hepsi katil de aynı zamanda. bin yıl yaşamışlar ve hala bile yaşayabilmek için yirmi otuz yıl yaşamış birinin canını alabilirler. tabii ki iyi değil. dahası klaus'ta karakter bozuklukları da var, ihanete meyilli, diğerleri gibi, çoğunlukla bencil, kendi için veya kardeşleri için, diğerleri de az çok öyle. ama dizi iyiyle kötüyü ayırt etmek için değil zaten, suçu günahı olmayan çok iyi bir topluluk yok ki orada, biz bizimkilere kötü diyelim. düşman olarak gelenlerin de bizimkilerden farklı bir amacı yok. bizimkiler de hayatta kalmak için öldürüyor, karşı taraf da. dizide iyi ya da kötü taraf yok, iyi insan, vampir, cadı her ne haltsa ondan yok. sadece "BİZİMKİLER " var ve onları desteklemeye meyilliyiz, iyi oldukları için değil ana karakterler oldukları ve sevildikleri için destekleniyorlar.

@marinaflower
legaciesi izleyip geldim de klaus un ölmesine değmezmiş kızı ya boşuna mı öldün den klauusss :'(

@nedicemben
üstüne basa basa söylüyorum Klaus KÖTÜ DEĞİL. bir de ben kendi hesabıma giriş yapamadım facebooktan hata verdi, bu benim ikinci e mail adresimden açtığım hesap, normal hesabımda Klaus var ve ismim 'Sümeyye Asel' olarak kayıtlı ve açıklamamda 1 milyon dizi buldum falan yazıyor... neyse çözümünü bilen varsa lütfen yazsın tartışma başlatıcaktım ama yapamadım 1. seviye olduğum için sanırım. LÜtfen çözümünü bilen varsa söylesin

@uzumlukekimklaus
klaus mikelson adamın kralı hep ailesini korumaya çalışıyo bu arada elijah son bölümlerde gözümden düştüydü iyi oldu onun ölmesi

ya ama ben hepsinin ayrılak zorunda olamasına çok uyuz oldum ama ennn kral klaus ya :9
@efequinn
Bence kötü bir an bile düşünmeden birini hiçbir sebep yokken öldürüyo bence adam için gece yatağında olmıyan veya akrabası olmıyan herkes değersiz Davina onun içinden geçerken çok eğleniyom

mikaelson
Hayırrrr . tamam bazı yaptığı kötülükler var fakat adam zamanında cok incinmis. Bazı yaptığı kotukuklerde de hakli bence adam ihanete uğrayıp duruyor. ayrica Hope'a o merhametli yaklasinindan sonra bence kimse tam manasiyla kötü demez adama

yaaa o kötü dedikleri adam o sert adam o kızına pirensessler gibi bakıyordu yaa çok güzel bee amaa aileler ayrılmaz zorunda kaldı yaaa çok beğenmedim yaa öyle olmasını

mikaelson
Evett yaa keşke legacies de tekrardan yan yana görebilsek. Bu arada evet ayrilmalari kötü oldu

alarkokombigercekkombi...
knk yorumu spoiler yap lucifer originals’in sonunu yazmis ya belki diziyi bitirmeyenler vardir

alarkokombigercekkombi...
aynen ben de klausu asla kotu goremiyorum yani evet bi kotulugu var tabiki her ne kadar sartlar onu bu hale getirse de bir suru adam oldurdu ama hicbir zaman ona kizamiyorum adam oldurmesinin bile hayran biraktirici bir yani var

xxxbersuxxx
Klaus kötü olmaya zorlanmış bir karakter benim için. Kötü bir karakter aranıyordu Klaus'da bunu onlara verdi. Açıkcası önceden yaptığı şeyler için masumdu diyemeyeceğim çünkü geçmişi gerçekten karanlık fakat onu dibine kadar da suçlayamam.

Sümeyye Asel
Bence kötü değil. Zaten böyle kendini acımasız tanıtan kişilerin altında ihanet vb. duygusal ve psikolojik bakımdan nedenler yatıyor genelde. Demeye çalıştığım Klaus aslında iyi biri zaten izleyenler sonradan anlar

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@ayzhetr
değil ama orrrruusspu çocu gibi davrandığı anlarda az olmuyor değil