ben Conrad-Belly-Jere üçgeninin #teamjere kısmındayım ama bir tarafım da Conrad'i sevmiyor değil :') siz ne diyosunuz ve başka içinize yer eden dizi-film üçgenleriniz var mı :)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

emrismerlin
Yorumlar (7)

MichaelaStark
ben condrad çıyım ama #teamjere çifti daha uygun conrad depresif falan belly de yanında öyle oluyor belly şen şakrak eğlence falan o yüzden jerrry le daha iyi de gidip eski sevgilisinin kardeşiyle olmaz. önce onda yüz verdi conrdrad ona bakına jere yi bıraktı pis belly bu yüzden conjer (gerginlik şakamıı)

Pandağğğğğ
abi conrad başlarda sarıyordu yalan yok ama depresifligi asla bitmiyo o yuzden teamjere

nisalio
conrad daha olgun böyle ben de seviyorum ikisiylede shipliyorum ama Belly Jere ile daha mutlu oluyo bence conrad'ın depresifliği asla bitmiyo zor seyler yasadi evet ama bi dengesiz tutarsız davranıyo gibi

emrismerlin
LOST benim finalde bile hala karar veremediğim bi üçgendi Jack-Kate-James. Kate'e de herkes kızsa da bi türlü kızamadım çünkü kadın çok haklı nasıl karar versin jshsfhFHJS ikisini aynı anda seviyorum :') djshaflaklhfs
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Zeyn⁹¹
jeremiah tek gercek conrad kisi hep uzdu aw depresif depresif tavirlarindan gina geldi