Dünyanın en iyi dizisi diyebileceğimiz bir dizi söyleyin.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

arkadaşlar bana dizi önerisi yapabilirmisiniz?

Mami™
Yorumlar (24)

Ayşe ışıl
bi de çıkalı bir ay falan oldu galiba shadow and bone öyle bir ters köşe yaptırıyor ki ben ağzım açık izledim

YİNE BAN YEDİM GTNÜZÜ SKM
teen wolf, elite, stranger things, la casa de papel, lucifer, control z, the boys, the end of the fucking world, love alarm, the gifted, the umbrella academy, titans, the vampire diaries, the originals, i am not okey with this, two weeks to live, deadly class, the queen's gambit, biohackers, euphoria, get even, into the night, chilling adventures of sabrina, shadowhunters, everything sucks, anne with an e, sherlock holmes, the secret circle, skam, ginny and georgia, wandavision, the society, cursed, locke & key, how to sell drugs online (fast), servant

Dersu SALVATOR
teen wolf lucifer sabrina umbrella academy elite contol z deadly class stranger things teotfw

luciferr:)
1tane diyemem ama merlin lucifer the originals shadowhunter teen wolf the 100 sherlock holmes ....hatırlarsam yazarım hepsi mötüşş

Who
Breaking Bad, OZ, The Wire, The Sopranos, Better Call Saul, Dexter, House (M.D. olan) Prison Break, Narcos, Narcos: Mexico, Sherlock, Vikings ve The Mentalist (Not: Bunlar "Dünyanın En İyisi Dizisi" zırvalığına en yakın dizilerdir. Aslından böyle bir şey yoktur. Herkesin zevki farklı olduğunda dolayı ama "Diyebileceğimiz" dizilerdir. Evet "Prison Break" adlı diziyi yazdım ve Evet 2'den sonra kötü oluyor ama izlemeye değer)

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
İrem Holmes
Sherlock’a bir şans verebilirsin