İzlediğim yere kadar ailenin ne olduğu olabilir hfrefhuıe saçma bir fikir sanırım
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Sümeyye Asel
Yorumlar (16)

edaişte:)
Aile ve arkadaşlık bence (pek bir b.ka yaramayacak çünkü bu kadar ekşınlı bir hayatımız olmayacak jdsfjsdhfjsdh)

hatıra srrea
bir de bana spoiler verdiler yorumlarda çok mutsuz izliyorum o yüzden nolur kimseye spoiler vermeyin gerçekten

hatıra srrea
henüz beni etkilemedi ilk sezonun bitmesine 1-2 bölüm kaldı bırak etkilemeyi sürünerek izliyorum 2. sezondan sonra saracak diyorlar hadi inş

mikaelson
ilk birdiğimde gerçekten vampirlerin olduğunu düşünüyordum ve deli gibi araştırıyordum sonra benimle aynı fikirde olan bir çok insan gördüm. şuan inancım eskisi gibi değil amaaaaaa neden olmasınnnnn.......

karayilanida
ya evet benimde hep bi umudum var en azından şimdi olmasa bile geçmişte yaşamışlardır diye düşünüyorum

xxxbersuxxx
Arkadaşlık duygusunu güzel yansıttılar bence. Bonnie'nin arkadaşları için ölümü bile göze alması beni baya etkilemişti

lizge
dizide beni etkileyen en buyuk sey damonun yandan gulusu < 3 o anlarda sahneye bodoslama dalip ona sarilasim geliyoorr

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Diziaddict
Beni çok etkileyen şey Damon, Stefan, Katherina'nın geçmiş bağları, hikayelerinin güzelliği, geçmişte yaşadıkları şeylerin bugüne yansımasıyla dönüştükleri kişilikler, originalslerin Katherine yoluyla hikayeye bağlanış şekilleri ve onların da hikayelerinin tek tek bu kadar muhteşem olması yani olayların üzerine kurgulandığı yapı oldu. bunların dışında Damon'ın dizideki tüm karakterlerle yavaş yavaş geliştirdiği derin dostluklar (Alaric, Bonnie, liz, Rose, Elijah, klaus, Elena, caroline vs), Elena'ya duyduğu derin aşk ve koruma duygusu, hep sessiz sessiz acı çekişi, birilerini sevip önem vermeye başlayınca acı çekse de değişmeyi göze alması , Bonnie'nin sevdiği insanlar için yaptığı fedakarlıklar, Caroline'ın tatlışlığı, Kloroline'ın muhteşemliği
, Stefan'ın Damon'a, Elijah'nın ve Rebekah'nın Klaus'a, Elena'nın ailesine karşı duyduğu derin bağ ve sevgi çok güzeldi , karakterler çok güzeldi yani hepsi hayatımda olsun isteyeceğim özelliklere sahipti.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.