Ben Rose ile baya beğeniyordum, Damon, ona gıcık olmasaydı lexi'ninde ona baya iyi gelebileceğini ve flashbacklerden baya da eğlendiklerini gördük. Elijah ve Enzo ile aralarındaki elektrik baya fenaydı. Elena ile tanışmamış olsalar Bonnie ile baya ruh eşi olduklarını düşünüyorum. Bir ara jenna ile bile shiplemiştim. Siz kiminle shipliyorsunuz? Adam herkesle mükemmel ama olsun.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

damon, elena dışında sizce kiminle uyumlu olurdu?

Diziaddict
Yorumlar (14)

@ebrrcs
rose kesinlikle. eğer rose ölmeseydi bence aralarında birşeyler olurdu ama bu haliyle bile birbirlerine cidden değer verdiler.

Diziaddict
Evet Damon'ın gelişiminde çok büyük bir katkısı var bence kısacık zamanlarında bile.

nisalio
bonnie ile best friend olarak shipleyip seviyorum ama öyle olmasaydı bonnie ile de yakısıyolar bence

Diziaddict
Hapishane dünyada onlarla kapalı kalmak istedim, diğer herkesi bırakıp sadece onları izlemek istedim

kubraninbiri
kesinlikle rose derim delena favorim ama rose ve damonu çok shiplemistim onun dışında görünüş olarak rebekah ile yan yana gelince hoş duruyorlar bence ama kişilik olarak bir o kadar zıtlar

dr.zyby
rebekah ile harika bir çift olurlardı ikisi de asi,sert.rose da olabilirdi ama rebekah&damon favorim.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
☾☆ HollyDemon
Damon rose yakıştırıyordum