Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-35

damon, elena dışında sizce kiminle uyumlu olurdu?

14 yorum · The Vampire Diaries kategorisinde açıldı.
Diziaddict

Diziaddict

29. Seviye

Ben Rose ile baya beğeniyordum, Damon, ona gıcık olmasaydı lexi'ninde ona baya iyi gelebileceğini ve flashbacklerden baya da eğlendiklerini gördük. Elijah ve Enzo ile aralarındaki elektrik baya fenaydı. Elena ile tanışmamış olsalar Bonnie ile baya ruh eşi olduklarını düşünüyorum. Bir ara jenna ile bile shiplemiştim. Siz kiminle shipliyorsunuz? Adam herkesle mükemmel ama olsun.

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

Damon rose yakıştırıyordum

@ebenbirkelebek
2 yıl önce

Abi Damon ile Lexi fena olurlarmis haa ben isterdim bu couple olsun

@ebrrcs
3 yıl önce

rose kesinlikle. eğer rose ölmeseydi bence aralarında birşeyler olurdu ama bu haliyle bile birbirlerine cidden değer verdiler.

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Evet Damon'ın gelişiminde çok büyük bir katkısı var bence kısacık zamanlarında bile.

nisalio
nisalio
3 yıl önce

bonnie ile best friend olarak shipleyip seviyorum ama öyle olmasaydı bonnie ile de yakısıyolar bence

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Hapishane dünyada onlarla kapalı kalmak istedim, diğer herkesi bırakıp sadece onları izlemek istedim

nisalio
nisalio
3 yıl önce

rose olabilirdi

kubraninbiri
kubraninbiri
3 yıl önce

kesinlikle rose derim delena favorim ama rose ve damonu çok shiplemistim onun dışında görünüş olarak rebekah ile yan yana gelince hoş duruyorlar bence ama kişilik olarak bir o kadar zıtlar

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Evet Rose Damon'ın bütün acılarını tedavi edecek karakterde biriydi.

-berfin
-berfin
3 yıl önce

elenayla shipliyorum bir tek fakat zorunluysa rose derim

dr.zyby
dr.zyby
3 yıl önce

rebekah ile harika bir çift olurlardı ikisi de asi,sert.rose da olabilirdi ama rebekah&damon favorim.

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Cidden Rebekah'yı nasıl unuturum

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık