Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-30

delena mı stelena mı ?

56 yorum · The Vampire Diaries kategorisinde açıldı.
-berfin

-berfin

18. Seviye

sadece ilk sezonu izleyenler yorum yapmazsa sevinirim
- ben delena

@12oyle12
7 ay önce

delenaaaaaaaaaaa

nissalvatore
nissalvatore
7 ay önce

stelenaa

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
1 yıl önce

Delena tabikii 🙂 gerçi ben Damon'ı rose yakıştırıyordum da olmadı

@xoxogossipgirl
1 yıl önce

ilk sezonlarda stelena istemistim ama sonra delenadaki cekimle yanıp kavruldum tabiki delena

⋆
1 yıl önce

Diziyi bitireli yıllar oldu ama delena dicem yolun ortasında ilk karşılaşmaları ve aralarında ki çekim çok hoştu bence

ÇılgınCivciv
ÇılgınCivciv
1 yıl önce

niye ikisi sevgili olmadı anlayamadım khgrjghuıguıo açıkcası stefan her zaman doğru adamdı eve yanlış yaptığı yerlerde vardı ama damon daha fazla kötü şeyler yaptı toxic ilişki buna denilir kavga edip barışıyorlardı en normal stelenaydı bence toxic ilişki ise delena, benim yazmam bir şeyi değiştirmez ama herhes farklı şeyleri savunuyor ama damonu severim güzel zaten kitapta bonnie ile oluyor, neyse şuan 2. kez izliyoru ve 6. sezondayım, en azından bir efsane gibi diziydi............

emirmarvel2
emirmarvel2
3 yıl önce

stelan

@thokngdk96
3 yıl önce

DELENA bu dizinin en büyük saçmalığı. Bence gerçek hayatta Nina ve İan sevgili oldukları için diziye DELENA'nın eklendiğini düşünüyorum. İkizler olarak sen yüzyıllarca aşk yaşa gelsin Demon içine etsin. Senaryo baştan sona Stefan ve Elena'nın ship olması için her şeyi yapıyorken DELENA saçmalık

-berfin
-berfin
3 yıl önce

çok komiksin ian ve nina dizide çift olduktan sonra beraber oldular ve seneryoda zaten beraberler bu neyin saçmalığı

@thokngdk96
3 yıl önce

İan'a aşık olduğunu itiraf ette bitsin bu işkence :DD

-berfin
-berfin
3 yıl önce

@thokngdk96 bunun onunla bir alakası yok yanlışları düzelttim

ripahh
ripahh
3 yıl önce

galiba duzgun izlememissin elena stefle fazla monoton hic inis çıkış olmayan bi iliski ama elena damonla birlikteyken boyle degil elena da bunu seviyodu zaten inis cikislari git gelleri hayati boyunca monotonlukla buyumuss zaten aradigi sey maceraydi damonda bunu buldu

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Tamam işte kaderine boyun eğeceğine onu baştan yaz. Herkesin senden beklediğini yapacağına kalbinin istediğini yap sonunda pişman bile olsan senin kararın olur. Damon olaya sonradam dahil olan biri değil ki baştan beri ordaydı, Elena için her şeyi yaptı en az stefan kadar ve Elena'nın da ona baştan beri ilgisi olduğu da çok açıktı. Evet Nina ve ian'ın muhteşem bir kimyası var bu yüzden uzerine yazılan harika senaryo ile birlikte delena Klaroline ile birlikte en iyi çift zaten kimya olmadan ne yazsam boş. Damon olmasa bile Elena üniversiteye gidince Stefan'ı bırakırdı eminim bundan. Ayrıca eğer doppelganger olayı varsa Elena illa ki Tom Avery ile yani gerçek ikiziyle tanışacaktı Stefan vampir olduğu için Elena'yı tanıyabildi( takip etti, her seyini öğrenip onun naif kişiliğinden faydalandı, kararlarına saygı duyucam diye onun kendisine nefret etmesinden deli gibi korktu) Damon bin tane b*ktan şey yaptı ama Stefan da masum değil. Delena bir günde gerçek olmadı tam dört sezonuk bir süreç bu

@dizilerveperiler
3 yıl önce

stelena tatli ama asiri sıkıcı ya delena daha iyi ama ben bi turlu karar veremiyorum bu konu hakkinda sanirim stefana üzülüyoru.

-berfin
-berfin
3 yıl önce

evet stefe bennde üzülüyorum stelena bazı yerlerde çok güzel ama çok sıkıcı delena öyle değil

Arda⸸
Arda⸸
3 yıl önce

Delena

@vampires
3 yıl önce

delena

Mirayx
Mirayx
3 yıl önce

Delena

Enesn
Enesn
3 yıl önce

Delena demek istiyorm

nisalio
nisalio
3 yıl önce

net DELENA mükemmel ötesi bir uyum var cidden 0 🔥🤩

@sudemikaelson
3 yıl önce

stelenayı seviyorum delena toxic bunu nina da söylemişti

Ayberkkkk
Ayberkkkk
3 yıl önce

elena kimseyi hak etmiyor ama stelena daha uyuyor damon kendi kafasında takılıyor elenayı pek dinlemiyor

mnb
mnb
3 yıl önce

yorum yapmam istenmemiş ama yapacağım DELENA

-berfin
-berfin
3 yıl önce

aa holeyy

@amnezia
3 yıl önce

Yorum yapmamı istemiyorsun ama diğer sezonları izlesem bile yine de Stelena derdim

~ can*
~ can*
3 yıl önce

of course delena bitch

AngelWithoutWings
AngelWithoutWings
3 yıl önce

net delena bu arada

-berfin
-berfin
3 yıl önce

ya ben sadece hangisini shipliyosunuz dedim gelip elenayı kininizi dökün demedim. Kıza geken geçen pick me diyip duruyor kafayı yiğcem önce bir anlamını okuyun kelime ne demek bir araştırın gözünüzü seviyim ya. Önünüze gelen karaktere pick me demeyin artık allah aşkına neresi pick me kızın tamam sevmiyor olabilirsiniz, stefanı hak etmediğini düşünüyorda olabilirsiniz buna bakın hiçbir şey demiyorum bu sizin düşünceniz sizin fikriniz fakat gelip buaraya elenaya pick me, ağlak vs yazmayın cidden sıktı artık elena bir sürü şey yaşadı küçüklüğünden beri ve siz elenanın yaşadıklarını yaşasanız ayakta onun gibi duramazdınız + elenaya stef için sövüp durmaktan vazgeçin her karakterin bir sürü yanlışı oldu. Ayrıca ben stefanı hak etmediğini düşünmüyorum tamam aldattığı sahneler oldu bu çok iğrenç bir şey ama stefanda mükemmel bir kişiğe sahip bir karakter değil o da elenaya bir sürü şey yaşattı ama birbirlerini çok güzel sevdikleri zamanlar oldu. Damonla birbirlerine daha iyi geldiklerini düşünüyorum ve ilişkileri daha eğlenceli daha güzel gerçek aşk gibi stelena bana sıkıcı geliyor bu yüzden delena benim shipim ve elenayıda gayet seviyorum ve sevmeyede devam edicem sevmeyenlerede saygı duyuyorum ama lütfen gelip pick me, mızmız, ağlak vs yorumlar yazmayın buraya

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Sensin o mükemmel

XEG
XEG
3 yıl önce

kes kes

-berfin
-berfin
3 yıl önce

XEG sen ne kadar mal bir insansın gelip yaptığım yoruma ağlıyosun bu benim düşüncem çokmu zoruna gitti

Emircann
Emircann
3 yıl önce

Pick me kısmına katılmıyorum ama ağlak demek de haklı değiller mi? Tamam sevmiyoruz ama ağlak deme sebebimiz öyle olması.

Emircann
Emircann
3 yıl önce

Katılmıyorum demişim pardon o sana katıldığım kısım pick me değil yani. Ayrıca ben insanların niye ağlak dediğini açıkladım dislike ne için :D?

kahlan amnell
kahlan amnell
3 yıl önce

Stelena favorim ama mızmız pick me girl Elena, Stefan'ı hak etmedi

-berfin
-berfin
3 yıl önce

bu arada elenanın pick me girl ile alakası yok kıza pick me diyip durmayın artık her karakterin bir sürü hatası oldu dizide o stefanın da bir sürü hatası saçmalıkları oldu elena değil sadece elena çok düzgün bir karakter ve tamam kızı sevmiyor olabilirsiniz normal isteyen istediği karakteri sevmez ama pick me diyemezsiniz çünkü pick me diyebilcek bir özelliği yok gidin bakın önce pick me ne dmek bi araştırın + mızmız? küçüklüğünden beri sevdiklerini kaybetmesi ve acı çektiği için ağlaması mızmız mı yapıyor. Anlamıyorum sizi gerçekten elena çok güçlü bir karakter sana göre stefi hak etmemiş ama elena ne mızmız ya da pick me. İnan bana o kızın yaşadıklarını yaşasan ayakta duramazdın elena gibi

kahlan amnell
kahlan amnell
3 yıl önce

-berfin ben elenayı sverim ama aşırı pick me onun yaptıklarını caroline yapsa anında arkadaşlıktan redderlerdi. Elena damon ile olabiliyor ama caroline klaus ile olunca ayıplanıyor. elena vampir olunca tedaviyi arayan bonnie Caroline vampir olduğunda öld*rmeye çalıştı... Sürekli ağlak bir elena imajı vardı onun yaşadıklarını caroline da yaşadı bonnie de yaşaadı rebekah da yaşadı ama mızmızlanmadı (bu dizi be kanka niye ben yaşiyim oradan başka karakter örneği ver)

-berfin
-berfin
3 yıl önce

ya klaus ile caroline ı çok istiyordum o kadar seviyodumki ona lafım yok ama elena pick me değil pick me nin anlamı nu değil çünkü ayrıca diğer karakterlerde çok büyük şeyler yaşadı evet ama elena küçücükken ailesini kaybetti, sevgilisisinin vampir çıkması onu etkiledi, jeremmy ile gerçekten kardeş olmadığını öğrendi, gerçek annesi gözlerinde önünde yanarak öldü, gerçek babası öldü , sevgilisi onun ailesinin nerdeyse onunda öleceği yerde yine öldürme korkusu yaşattı, sevgilim dediği arkadaşım dediği kişiler defalarca kez öldü, kardeşi öldü, hiç istemiyorken vampir oldu ve birisini öldürdü elena için bu da çok ağırdı vs vs bir sürü şey oldu hayatında kimse kalmadı ve elena duygusal bir karakter o söylediğin kişiler az kişi kaybetti ve büyükken kaybetti aynı şeymi ciddn duygusal olup bu kadar kişi kaybeden kim dizide + diğer arkadaşlarıda bir sürü şey yaptı bonnie değil ama caroline elenaya bir sürü şey yaptı elena yinede affetti hatta dizinin başından beri care sürekli elenaya kötü şeyler yaptı?? ama care en sevdiğim kız karakter tvd de ona bişey demiyorum. Ayrıca sana senden örnek verme nedenim empati yapmandı kıza mızmız demeden önce

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Damon Elena'ya Care ile Klaus'un olduğunu söylediğinde Elena yargılamadı ki ama Caroline arkasından önünden neler söylemişti Elena ve Damon icin. Klaus Elena'nın yanında olacağına hep Stefan'ın yanında oldu. Stefan'a boş yere umut verdi. Care'i seviyorum ama özellikle 4. Sezonda çekilir dert değildi. Care'in Damon'ı sevmemek için çok sebebi vardı ama Care'in gördüğü Damon ile Elena'nınki bir değildi yani. Stefan sadece onlara hiçbir şey yapmadı diye Stefan'ı muhteşem sanması çok komikti bence. Damon ona çok kötü şeyler yapmıştı ama onu annesiyle barıştıran da, kızlarını sirenlerden kurtaran da oydu. Klaus haricinde de durmadan Elena'yı kıskanmaya devam etti, Elena'nın eskileriyle hayatını geçirdi resmen. Elena bir kere bu konuda bir şey demedi.Ahlakçılığı sevmem ama Care'de yargılayıcı bir karakter yani. Bonnie zaten her şeyi Elena'yı sevdiği için göze aldı neden ağlasın ki? Kendi isteğiyle oldu bir çok şey ama Elena'nın vampir olmakta dahil hiçbir şey isteyerek gelmedi başına. Elena kendi başına gelen şeyler için ağlak, duygusal olabilir ama sevdiği kişileri korumak, destek olmak için çok çaba harcadı. Damon ve Bonnie onu vazgeçirmeye çalışmasalar Klaus'a zaten teslim edecekti kendini. O onlar için fedakar olduğu için herkeste ona karşı fedakardı. Ona kızdığım noktalar var ama hangi karakter mükemmel ki? Caroline matt ile beraberken Tyler ile oldu, Tylerı seviyorum derken Klaus ile oldu. Baştan beri Stefan'ı seviyordu zaten, sonra gitti Alaric ile oldu, originalste Klaus ile ara ara görüşmeye devam etti kimi seviyordu ki ben bilmiyorum. Elena sadece iki kişi arasında kaldı. Biri en zor zamanında yanında olduğu için üzmek istemediğinden bırakamadığı Stefan; diğeri onun için onlarca kere canını ortaya koyan Damon yani 17 yaşında bir kız tabi ki şaşıracak

-berfin
-berfin
3 yıl önce

dizziadict mükemmelsin

azra
azra
3 yıl önce

delena tabiki

1robotdegilim
1robotdegilim
3 yıl önce

delena

Ayberkkkk
Ayberkkkk
3 yıl önce

Geçmiş olsun

Herlock Sholmes
Herlock Sholmes
3 yıl önce

The Walking Dead diyorum

@alischly
3 yıl önce

elena resmen stefan'ı aldattı sonrasında da stefan'ı suçlu gibi gösterdi. stelena daha güzel bir shipti bana göre ama elena stefanı haketmedigi icin steferine'ciyim. en azından katherine damon'ın yüzüne seni sevmiyorum stefan'a aşıktım hep diyebildi

dr.zyby
dr.zyby
3 yıl önce

bence de.stefan ile ne kafa yapıları uyuşuyor ne de auraları.

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Delena sayesinde aşka inancım yerine geldi,takrar hayaller kurdum. toksik yanları vardı ama birbirlerinden vazgeçmeyerek birbirlerini iyileştirdiler. Hiçbir ilişki günlük güneşlik değil herkesin kötü bir yanı vardır yani ama sevdiğin için değişmeye,emek harcamaya çalışırsın. Delena ilişkileri başladığında başlamadı; 1. sezondan beri birbirlerine hep destek oldular, birbirlerinin yaşaması için uğraştılar , sadece Damon değil Elena'da Damon'ın hayatını defalarca kurtardı. önce arkadaş oldular, birbirlerini olduğu gibi kabul ettiler. delena aşktan çok fazla bir şey ya bilmiyorum. herkes endgame olabildiler diye, stefan tabuttayken mutluydular diye onları suçluyor ama en fazla mutlu oldukları o kadardı zaten hemde tüm hayatları boyunca, yani belki stefan daha iyi bir hayat hak ediyordu ama Damon ve Elena'da öyle 😢 Stelena hakkında konuşmayacağım onu sevenlere de saygım var çünkü. Stef'in takdir ettiğim tek yönü hep Damon'ı seçen tek kişi olması ama o da mükemmel değil bence. Elena'nın Stef'i hak etmediğini ise asla düşünmüyorum çünkü onu geri döndürmek için uğraştı, onun için savaştı. Damon ile olmak istemesine rağmen Stefan'ı üzmemek için ona geri döndü. Elena'ya çok kızdığım yerler olsa da onun vicdanı kimsede yok.

-berfin
-berfin
3 yıl önce

ya işte aradığım yorum sen bensin

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Çok üstlerine gidiyorlar aşklarımın hahahagfg

Ayberkkkk
Ayberkkkk
3 yıl önce

Siz diziyi hayatınız yapmışsınız lan bunlar sahte gerçek değilll

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Böyle izlemezsen ne zevki var ki hayatına bir şeyler katmayan şeyi izleyemezsin zaten. Benimki bir tık fazla kabul ediyorum da ahahahdf!

Ayberkkkk
Ayberkkkk
3 yıl önce

4. Sezon 7. Bölümdeyim sence izlemeye devam edim mi

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık