Ben Elena ile baya benzer karakterde biriyim o yüzden onunla çok iyi anlaşırdım. Onun dışında Bonnie ve Enzo bir insanın sahip olabileceği en iyi arkadaşlar bence onlarında arkadaşım olmasını isterdim. Matt'e çoğumuz gibi bende gıcık olsam da çok iyi bir arkadaş olduğu kesin. Onunla yakın olmak zor olsa da Katherine ile harika eğlenilirdi, onca gezdiği yediği içtiği şeyleri bile insan merak ediyor. Anna ve Rose ile çok iyi anlaşacağıma eminim. Damon'ın insanlara arkadaşı olunca ne kadar değer verdiğini biliyoruz ve ne kadar eğlenceli olduğunu yani kesinlikle isterdim ama tersine gitmeyeceksin. Jenna'da çok tatlı ve eğlenceliydi.Zaten arkadaşlık ilişkileri harika bir dizi siz ne düşünüyorsunuz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

dizide en yakın arkadaşınız olsun isteyeceğiniz karakter veya karakterler kim?

Diziaddict
Yorumlar (33)

sılandrellaaaa
damon yada bonnie aşırı iyi arkadaşlık kurabilceğimi düşüyorum damon 1-0 önde tabiki bu konu da

Diziaddict
Evet hapishane dünyada onlarla takılabilmek içij birçok şeyimi feda edebilirdim şu an
@aquilla
bex yada care herhalde,ama zaten kişiliğim care ile baya benzediği için beni dengelemesi gerektiğinden bex olabilirdi

dr.zyby
4. sezondayım haklısın hepsini izlemedim ama bilemiyorum üzülüyorum bazen matt için.

dr.zyby
kesinlikle matt neden kimse matt'i sevmiyor bilmiyorum ama aşırı iyi niyetli ve değer verdikleri için her şeyi yapabilen biri.kimseyi yarı yolda bırakmıyor her koşulda yanlarında oluyor.

Diziaddict
İnsanların Matt'i sevmemesinin tek bir nedeni var aslında ve onun suçu da değil bu hepsini izlemediysen spoiler vermek istemiyorum. Bence de Matt harika bir arkadaş şiddet eğilimi olmayan, anlayışlı, sevimli, dert dinleyebilen, destekleyici vs.
@neblmfilmizliyom
salvador kardeşler mükemmel

Diziaddict
Bence de Stefan ile çok güzel dertleşilirdi, Damon ile de çok güzel eğlenilir.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@ebrrcs
caroline olsun isterdim. yaşadıklarında çok fazla kendimi buluyorum ister istemez. kimsenin ilk tercihi olmaması, herkesin onu ikinci plana atması.. carolinela arkadaş olsaydık bence birbirimize çok iyi gelirdik.
Diziaddict
Çok uzun bir süre Care ile ilgili seninle aynı hislerdeydim hatta birebir aynı düşünüyordum ama bazı özelliklerini sevmediğime karar verdim. Yine de çok iyi bir karakter hala seviyorum