Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-32

dizide en yakın arkadaşınız olsun isteyeceğiniz karakter veya karakterler kim?

33 yorum · The Vampire Diaries kategorisinde açıldı.
Diziaddict

Diziaddict

29. Seviye

Ben Elena ile baya benzer karakterde biriyim o yüzden onunla çok iyi anlaşırdım. Onun dışında Bonnie ve Enzo bir insanın sahip olabileceği en iyi arkadaşlar bence onlarında arkadaşım olmasını isterdim. Matt'e çoğumuz gibi bende gıcık olsam da çok iyi bir arkadaş olduğu kesin. Onunla yakın olmak zor olsa da Katherine ile harika eğlenilirdi, onca gezdiği yediği içtiği şeyleri bile insan merak ediyor. Anna ve Rose ile çok iyi anlaşacağıma eminim. Damon'ın insanlara arkadaşı olunca ne kadar değer verdiğini biliyoruz ve ne kadar eğlenceli olduğunu yani kesinlikle isterdim ama tersine gitmeyeceksin. Jenna'da çok tatlı ve eğlenceliydi.Zaten arkadaşlık ilişkileri harika bir dizi siz ne düşünüyorsunuz?

@ebrrcs
3 yıl önce

caroline olsun isterdim. yaşadıklarında çok fazla kendimi buluyorum ister istemez. kimsenin ilk tercihi olmaması, herkesin onu ikinci plana atması.. carolinela arkadaş olsaydık bence birbirimize çok iyi gelirdik.

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Çok uzun bir süre Care ile ilgili seninle aynı hislerdeydim hatta birebir aynı düşünüyordum ama bazı özelliklerini sevmediğime karar verdim. Yine de çok iyi bir karakter hala seviyorum

nisalio
nisalio
3 yıl önce

enzo´yu cok isterdim öldüğünde çok üzülmüştüm bonenzoya da yazık olmuştu 😔

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Evet canım çilekeş Enzo'm ve Bonnie'm

azra
azra
3 yıl önce

tabiki damon olur ve ilk öldüreceğim kişide matt olurdu

-berfin
-berfin
3 yıl önce

damon elena bonnie enzo caroline klaus stefan rebekah CVFUJYFCVUJYCVUJYC

-berfin
-berfin
3 yıl önce

ha bide lexi

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Hepsini aldın bizden sgdgff

sılandrellaaaa
sılandrellaaaa
3 yıl önce

damon yada bonnie aşırı iyi arkadaşlık kurabilceğimi düşüyorum damon 1-0 önde tabiki bu konu da

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Evet hapishane dünyada onlarla takılabilmek içij birçok şeyimi feda edebilirdim şu an

@aquilla
3 yıl önce

bex yada care herhalde,ama zaten kişiliğim care ile baya benzediği için beni dengelemesi gerektiğinden bex olabilirdi

piştnazli
piştnazli
3 yıl önce

damon kafamız uyuşur

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Aşk adamı sevmeyen kendinde sorun arasın.

Ecem06
Ecem06
3 yıl önce

jesse , her ne kadar içen birisi olsada eğlenceli biri.

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Tatlıydı evet

dr.zyby
dr.zyby
3 yıl önce

4. sezondayım haklısın hepsini izlemedim ama bilemiyorum üzülüyorum bazen matt için.

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Daha çok üzüleceksin malesef ki

dr.zyby
dr.zyby
3 yıl önce

kesinlikle matt 😖 neden kimse matt'i sevmiyor bilmiyorum ama aşırı iyi niyetli ve değer verdikleri için her şeyi yapabilen biri.kimseyi yarı yolda bırakmıyor her koşulda yanlarında oluyor.

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

İnsanların Matt'i sevmemesinin tek bir nedeni var aslında ve onun suçu da değil bu hepsini izlemediysen spoiler vermek istemiyorum. Bence de Matt harika bir arkadaş şiddet eğilimi olmayan, anlayışlı, sevimli, dert dinleyebilen, destekleyici vs.

@neblmfilmizliyom
3 yıl önce

salvador kardeşler mükemmel

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Bence de Stefan ile çok güzel dertleşilirdi, Damon ile de çok güzel eğlenilir.

x_ensar_w
x_ensar_w
3 yıl önce

deymın ve eleyjah bide vampir avcısı ..

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Elijah gibi arkadaşın olsun hiçbir şeyden korkma zaten.

@tiknaz
3 yıl önce

Damon

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Bence deeee!

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık