Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

13

izleyenler yok muuuuu

22 yorum · The Vampire Diaries kategorisinde açıldı.
bella

bella

21. Seviye

izleyen seven yada sevmeyen yok mu

mikaelson
mikaelson
4 yıl önce

7. ve 8. sezonları sırf bitirmek için izledim ama ilk 6 sezon gayet güzeldi bitireli yaklaşık 4-5 yıl oldu ve ben hala daha dönüp dönüp izliyorum

alarkokombigercekkombi...
alarkokombigercekkombi...
4 yıl önce

izledim seviyorum

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

İlk sezonlar gayet iyiydi. Fakat 4.sezondan sonra orijinallerin gitmesiyle konu bulamamaya başladılar. 5.sezon benim için bir felaketti. Neyse ki 6.sezon güzeldi de 5.sezon gibi bir felaketi atlatabildim. 7 ve 8.sezonlar için bir şey diyemiyorum daha tam olarak izleyemedim fakat gördüğüm üzere elena da gidince konu tam olarak bitmiş ve sıkıcı olmuş.

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

@brcsnmz
5 yıl önce

bu zamana kadar hiç izledim ve beğenmedim diyen birini görmedim. çünkü 8 sezon ve 1 sezonunu izledim ve beğenmedim diyen bir kişi kimseye "izledim" dememeli 1. sezon dan sonra gerçekten her şey değişiyor. gerçek anlamda HER ŞEY.

@aliebrar
5 yıl önce

nasıl yani 1. sezonu bitirmeme 3 bölüm kaldı birz açıklasana ne oluyor(spoiler vermeden)

@byprof
6 yıl önce

hemen başlamalısın.

CEREN
CEREN
6 yıl önce

İzledim çok güzeldi. Çok beğendim.Tavsiye ederim😉

Emrecan
Emrecan
6 yıl önce

önce bi the originalsi bitireyim sonra başlayacağım 😃

bella
bella
6 yıl önce

bende bundan sonra the originalsa başlayacağım.

Baran Teller
Baran Teller
6 yıl önce

Eskiden izlerdim ama 2 bölüm falan izledim güzel dizi yakın zamanda başlıyacağım..

bella
bella
6 yıl önce

kayzerus
kayzerus
6 yıl önce

çok iyi bir diziydi hala devam ediyor mu bitti mi fikrim yok (benim için bitti çünkü) klaus gelince muhteşem olmuştu gidince bıraktım The Originalsa başladım sonra bikaç yerde spoiler gördüm ve soğudum

phosphene
phosphene
6 yıl önce

Final yaptı :(

@sedaa
6 yıl önce

izlediğin süre boyunca eğlendiriyor ama sonra ben niye izledim ya diyebilirsin. burada harcayacağın süreyi daha kaliteli şeylerde harcayabilirsin. ama kendi türünde güzel bir dizi.

@leah
6 yıl önce

4. sezon 2. bölümü izledim en son. Diziyi çok seviyorum fakat romantizmi biraz fazla geliyor. Ya da romantizmi görmek istediğim karakterler farklı, örn. Elijah. Bu yüzden The Originals'a başladım. 👊🏻 Aslında biraz daha bekleyip eşzamanlı olarak izlemem gerekiyordu çünkü ortak konuları içerdiğinde spoiler yiyorum . Ama TVD'ye göre daha iyi bulduğum için sorun yok. Tavsiye ederim. ✌🏻

@wwe
6 yıl önce

süper izle fanatiği oldum mk bırakamıyom 2 sezondayım

bella
bella
6 yıl önce

ben 4. sezona geçicem gerçekten çok güzellll.

@wwe
6 yıl önce

aynen bittiğinde dewamı var originals ve diğerleri dizi hala devam ediyor dolaylı yollarla

bella
bella
6 yıl önce

aynen

@wwe
6 yıl önce

4 de geçtim ara ara izliyorum biraz sıktı elena elena yeter da

Şevval Demirel
Şevval Demirel
6 yıl önce

yan dizisini daha çok seviyordum.. the originals

bella
bella
6 yıl önce

şahsen çok güzel bir dizi

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık