bence her açıdan bakıldığında stefan
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

sizce elenaya damon mı yoksa stefan mı daha çok yakışıyordu.

@yaseminarslan
Yorumlar (25)
@ugwrzy
dizi boyunca tum fedakarliklari hep damon yapti ama ekmegini stefan yedi. bence stefan elenayi katherine'e benziyor diye seviyordu ama damon elena oldugu icin sevmisti dizi boyunca cogu yerde goruyoruz bunu
@derekinkarisiyim
her konuda damon, damon elena icin bütün dünyayi karsisina alabilirdi ama stefan elena icin bütün dünyayı karsısına alamazdi keza alabilcegi tek kisi de damondı

@zenciii
ben her türlü delena çiftini daha çok seviyorum ama stefana cidden haksızlık yapıldı bu konuda

@mekoz
stefan dunya icin elenayi, damon elena icin dunyayi yakar ikisi farkli kulvarlar kiyaslamak zor
@sibelakduman
kesinlikle stefan vampir olmadan önce onu seçmişken vampir olduktan sonra demon olması stefana haksızlıkdı .

@mekoz
vampir olmadan once elenayla ilk tanjsan damondu zaten ama hafizasini sildigi icin elena hatirlamiyo hatirlasa belki de hic stefanla olmazlardi bile

@ece27rafa
bence damon onu sonuna kadar ne olursa olsun sevdi ve onun için en iyisi olmaya çalıştı

Mirayx
Damon Elena'ya fazla olduğundan Stefan diyorum

@yaseminarslan
damon da bilemedim sonlara doğru iyi oldu elenayla tanışmasaydı çok farklı olurdu

ÇılgınCivciv
iste burada herkesin zevki farkli oluyor dusundugu seyler falan ask ucgeninden nefret ederim ikiside birbirinden yakisikli

@yaseminarslan
Doğru tip olarak birbirinden yakışıklı ama burda da karakterleri bizi birini diğerinden daha değerli kılıyor

ebrar o'brien
stefani hic sevmiyorum elenayi da hic sevmiyorum ama ona ragmen damon ve elena

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@magicbloom
sonuna kadar Damon