Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-30

team damon mı? team stefan mı?

71 yorum · The Vampire Diaries kategorisinde açıldı.
ışık

ışık

15. Seviye

Çok zor bir soru The Vampire Diaries izleyicileri için...

Ama bence Team Stefan.Dizinin en başlarında Salvatore kardeşlerden çok Stefan seviyordum.Artık sevmiyorum-diye devam etmeyeceğim djhkkfdöfd.O zamanlar Damon'a çok ön yargılıydım ama sonradan ön yargımı attım,çünkü Damon'ı tanıdım ve onu sevmeye başladım.İki kardeşi de çok sevenler için bu aşırı zor bir soru.Stelena ve Delena shipindede bir türlü karar veremiyordum ama neyse konumuz bu değil <3

İrfan Hakn Ökmen
İrfan Hakn Ökmen
7 ay önce

stefan tek geçerim

@ebrrcs
3 yıl önce

TABİKİDE STEFAN

@dizilerveperiler
3 yıl önce

team klaus habxuabx

mnb
mnb
3 yıl önce

abi sıçtı sıvadı herkesin hayatını niye herkes klauscu lann

@seriecosmos
3 yıl önce

team stefan basindan beri stefanciyim damoni da seviyorum ama stefan her zaman baskalarinj dusundu kendisini feda etti evet bazen kontrolü kaybeti ripper oldu ama elinden geleni yaptı

@emrelove
3 yıl önce

Bro ripper stef >>>zaten onu o yapan o

mnb
mnb
3 yıl önce

1.sezonun son bölümündeyim. en başta stefan derdim. ama sanırım yavaş yavaş damon'a kayıyorum

Emircann
Emircann
3 yıl önce

knk bu kötü olmuş direkt fragmanı izleyip söyleseydin

-berfin
-berfin
3 yıl önce

damon tabiki

@lyrabus
3 yıl önce

tabiki de team damon💞

AngelWithoutWings
AngelWithoutWings
3 yıl önce

damon aşk adam ya tabiki de team demon ve sonsuz ship delenaaaa

-berfin
-berfin
3 yıl önce

evettt

@tiknaz
3 yıl önce

sormadınız sayıyorum damon tabiki aga stefan ne damon varken bence.

sılandrellaaaa
sılandrellaaaa
3 yıl önce

sorusu bile sorulmaz damon alır

Büşü(Tony's version)
Büşü(Tony's version)
3 yıl önce

kesinlikle team Damon sonuna kadar da öyle olucak benim için...

@aminegll
4 yıl önce

İyi bir sevgilisi olması yönünden bakarsak Team Stefan çünkü sevdiği , değer verdiği kişilere iyi davranıyor. Damon Stefan'a göre kat kat bencil.

Gökçenur Seyrel
Gökçenur Seyrel
4 yıl önce

sezonun belli bir yerine kadar Stefan diğer kalan kısımlarında da Damon. Arada bi Jeremy falan ya da Ric. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Ric'i daha çok seviyorum

Miray Marshall
Miray Marshall
4 yıl önce

Team Damon, sebebini de açıklayabilirim. Diziye başladığımda Stefan seviyordum ama daha sonra asıl üzülenin Damon olduğunu gördüm. Katherine onu kullanmış ve en değerli duygusunu, kalbini elinde oynatarak kırmış. Dizide herkes Stefan'a aşık gibi gözüküyor, ki karakter ve tatlılık açısından ben de Stefan seçmiştim fakat asıl değer görmesi gerekenin Damon olduğunu düşünmeye başladım. Damon hep yalnızdı, herkesin 2. seçimiydi. Onu kötülüğe zorlayan bir sürü şey vardı, bu en başta Katherine'di. Damon'un acımasız ve umursamaz oluşunu fazlasıyla anlıyorum ve ona hak veriyorum da. Çünkü o aşkını gösterince insanların bunu kullandığını anladı ve tersini yapmaya başladı. Yani kısaca Damon.

Diziaddict
Diziaddict
4 yıl önce

Uzun yazıcam biraz ona göre spoiler bolca var. Herkes seni desteklerken, severken ve kimse senin kötü yanını kontrol edemeyene kadar bilemiyorken iyi olmak kolaydır o yüzden sonuna kadar Damon'cıyım. Stefan'ın abisine olan sevgisini ve yaptığı her şeyi asla yok saymam ama Damon'ın sevdikten sonra herkes için yaptığı hiçbir şeyi de kimseye yok saydırtmam. Ayrıca yakışıklı olmasaydı da onu severdim ki ilk sezon ona aşırı sinirleniyordum, sebepsizce yaptığı delilikler yüzünden ama baktım ki Stefan da sütten çıkmış ak kaşık değil ve Damon'ın böyle olmak için çok acısı var. Dedim ki o zaman Damon düzelmek için çabalarken sevmememe ne gerek var. Damon o dizideki herkesle sadece Elena'nın arkadaşları diye ilişki kurmadı, hepsiyle derin bağlar kurdu, sevdi. jeremy'e yaptığı kötülükten sonra ölseydi çok büyük bir vicdan azabı çekecekti mesela belliydi. ölmediğine sevindi ve ardından hep onu korumaya çalıştı. yapmayı bilmediği abiliği onunla öğrendi ki Stefan'a da defalarca kendini kontrol edip, artık vampir yanını kabullenmesi için yardım etmeye çalıştı ama Stefan'ı beslenirken görünce ödü koptu adamın ne yapsın? Bence insanların Damon'ı sevmeme sebebi hepsinin içinde onun kötü özelliklerinden bir parça bulmaları ve bundan nefret etmeleri ve insanın içinde hem iyi, hem de kötü özellikler bulunabileceğini kabul etmemeleri. Stefan Elena ve onun çevresine karşı onlardan dostluk ve yeni bir hayat beklediği için gayet kibardı okey ama ya peki diğer insanlar? ahlaklı bir düşünceyle insan kanından uzak kalmak istemesi tabi ki iyi bir şey ama kendini yavaş yavaş alıştırmadığı için nöbet geçirince bundan yüz kat daha çok kişinin canını alıyor. Damon finn'in sevgilisiyle tanışana kadar zevk almayı düşünmüyordu bile sadece ölmeyecek kadar besleniyordu, kate'i aldatmak istemediği için hiç kimseyle görüşmüyordu. yıllarını yalnızlık ve hatta bir dönem esaret altında geçirdi ama bunları kendini acındırmamak için kimseye anlatmadı. Stefan bağımsiz olabilsin diye ona ihtiyacı olduğu halde yanından ayrıldı. kaç yaşında adamın bakıcısıymış gibi ona kana açlığını kontrol etmeyi öğretmeye çalıştı. 5. sezonda kendini feda etti, finalde de aynısını yapacaktı. kate'i sevdiği için ondan umudu kesene kadar asla Elena'ya umut vermedi ama yine de hep onu korumaya çalıştı. Stefan'a nefret kusan Damon fanlarına katılmam ama Damon'ı canavarlaştıranlara da katılmam. zaten benim anlamadığım dizide neden vampirler insan ahlakıyla yargılanıyor? yok iyi vampirmiş yok kötüymüş. sebze meyve yemek nasıl bizim normalimizse, kan içmekte onların normali yani bunun için de çoğunlukla öldürüyorlar. ee bir süre sonra da zaten insanlık filan kalmıyordur. öldürürken eğlenmek normalleri oluyordur. bu dizide tyler diye vampir olmasına rağmen tacizci, ahlakçı ve neredeyse bebek katili(originals) bir şerefsiz var ama herkes Damon'a düşman cidden anlamıyorum, daha Damon'a söylenenlerin onda birini Tyler için duymadım. Enzo matt'e o kadar eziyet etti ama kimse ona da bir şey demedi.(Enzo'yu severim). yavvv küçük jeremy bile kaç kızı aynı anda idare etti hepsiyle eğlendi. ablasına hiçbir zaman sevgi göstermedi, onu umursamadı. Hiçbir Stefansever Stefan'ın Elena'yı aylarca gizli gizli takip etmesini, hayatına girmek için kendini öğrenci rolüne soktuğunu ve Damon gelip işleri batırmasa veya kontrolünü kaybetmese hiçbir zaman kim olduğunu açıklamayacağını kabul etmiyor. bunlar sanki insan hayatında çok ahlaklı görülen şeyler. ripper ortaya çıktığında bile Elena'nın etrafında olmaya devam etti bu cidden aşk mıdır, saplantı mı? Stefan'ı bu yanlarıyla yargılamayacaksak Damon'ı neden sürekli idam sehpasında tutuyoruz? Damon'ın lexi'yi öldürmesi, jeremy'nin boynunu kırması, Caroline kullanması filan cidden savunulacak şeyler değil ama dizide Bonnie hariç birini öldürmeyen kimse de yok zaten. Stefan Elena'nın kararlarına onu öldürme ihtimali olmasına rağmen saygı duydu ama Bonnie onu işaretleyince Caroline'a aynı saygıyı duymadı çünkü onu gerçekten seviyordu, saplantılı değildi. Damon duygusal boşluğa düşünce Jeremy'nin boynunu kırdı, Stefan da duygusunu kapatınca Enzo'yu öldürdü. Bonni'yi hatta Elena'yı da öldürecekti demek ki bu insanlar o kadar yılı beraber geçirmesine rağmen onun duygularını açacak kadar etkili değildi onda. madem yargılıyoruz ve geçmişlerine bakmıyoruz; bunların hepsi katil, hepsini topluca yargılayıp diziyi her yerden kaldıralım o zaman. bu dizinin hayranları neden vampirler için basit bir şey olan öldürmeyi bu kadar olay yapıyor anlamıyorum. bu dizide damon olmasaydı herkes daha 1. sezon bırakırdı. vampir dizisi diye açıp anne with an e izlemek istiyorlar sanırım. Jeremy, caroline ve lexi bile Damon'ı affetmişken hayranlar hala konuşuyor ki Damon Caroline'dan cidden özür diledi ve hep onun yanında oldu daha sonra. keşke lexi ile de öyle bir sahne yazılsaymış ama senarist zaten hayranlar birbirine düşman olsun istediği için. 😂 keşke artık hayranlar sevdikleri karakterlere objectif olarak bakabilseler çünkü diğer türlü saçma oluyor. öyle bir dizi ki bütün karakterler gri yani hiçbirine körü körüne nefret kusamazsın hatta Klaus'a bile. hepsinin muhteşem hikayeleri var zaten abuk sabuk maceralar için değil onlar için izledim. kimse onu sevmezken, sürekli kötü olduğunu söylerken onları cidden sevmeye çalıştığı ve onlarla olabilmek için acı duymaya, insan okmaya çalıştığı ve kötü yönleriyle her zaman barışık olduğu ve sevdiklerine zarar geleceğini düşündüğünde onlardan uzak kalabilme cesarerine sahip olduğu için team damon bitchhh!

Miray Marshall
Miray Marshall
4 yıl önce

Aşırı haklı

Diziaddict
Diziaddict
4 yıl önce

@Pembepanter

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

@☪HolyDemon666 Damon'ı savunmaya başlayınca kendimi durduranıyorum çünkü kimse yapmıyor ahagsfd!

-berfin
-berfin
3 yıl önce

çok uzun yazmışsın olm bune üşenmedin mi shdukyjsf

Diziaddict
Diziaddict
3 yıl önce

Bu dizi söz konusu olunca üşenme duygum kayboluyor deli deli şeyler yazıyorum kamp kurdum sayfaya

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

isildelrey
isildelrey
4 yıl önce

Butun arkadaslarim baslarsam damona bayilacagimi soylemisti bu yuzden psikolojik olarak herkes bunu deyince dizinin 3. sezonuna kadar falan damona asiktim. Sonradan hepsinin damonu sadece yakısıklı oldugu icin sevdiklerini fark ettim .d Bu arada stefan damondan daha yakısıklı??? Her neyse 4. ya da 5. sezonda stefanin ne kadar iyi biri oldugunu ve herkese yardim etmeye calistigini fark ettim. Damondan nefret ediyorum degil ama sevmiyorum. Ayrica niye kimse Damon fanlarinin insanlari manipule etmeye calismasini konusmuyor? Simdi herkes inkar edicek oyle bir sey yok diye ama arkadaslar kor degilim. "Stefani secen salaktir" tarzi yorumlari her yerde goruyorum. Ve bunlari yazanlar gidip baska bir yerde "Lutfen kardesleri karsilastirmayin" diyor .dd? Kısaca Stefani ve stelenayi seciyorum. Her ne kadar Elena Stefan'in sevgisini haketmese de delenayi secmekten iyidir. Delena cok toksik bir iliskiydi.

Miray Marshall
Miray Marshall
4 yıl önce

Stefan Damondan yakışıklı veya tersine, bence ikisi de yeteri kadar yakışıklı. Ve ayrıca haklısın, çoğu insan Damonu sadece dış görünüm için seviyor ve bazı insanlar bu konuda aşırı toxic. Kimin kimi sevmesine kimse karışamaz, ben Damon seviyorum, sen de Stefan. Bu gayet normal yani. Elenaya gelince bence Elena Stefanın aşkını hak ediyordu ama ne bileyim, Delena daha güzeldi

@tiknaz
3 yıl önce

stefan damondan daha mı yakışıklı????? :D

@amnezia
3 yıl önce

katılıyorum

isildelrey
isildelrey
3 yıl önce

@tiknaz kisiye gore degisir canim bence evet

@eylultutus
4 yıl önce

Damon askimm

@biesdoroki
4 yıl önce

Team Damon tabii ki

kaan23
kaan23
4 yıl önce

harezmi stefan diyenlerin IQsunu ararken sıfırı bulmuştur

@eftalya12
4 yıl önce

damon

romeo juliet
romeo juliet
4 yıl önce

damon tabiki

Alia dimitros
Alia dimitros
4 yıl önce

sorman hata bebiş kesinlikle DAMON VE STEFAN çok zor bi soru

azra
azra
4 yıl önce

tabikide damon ama dizideki bi çok karaktere kalbimi verdim

Pedro
Pedro
4 yıl önce

Team Stefan Ama Klaus'un yanındaki Stefan daha iyiydi.

Hmyra
Hmyra
4 yıl önce

ikisinide seviyorum özellikle karındeşen stef fawım ama damon hep benim üzümlü kekim elenayla ilk tanışan oydu ve belki o gün elenayı telkin etmeseydi çok şey değişebilirdi ama elena damonu hak etmiyor bide o konu var teamdamon and teamkarındeşen diyorum ben :,)

kaan23
kaan23
4 yıl önce

üfffffffff ne ergensin he üzümlü kekim falan sil yorumu sil ergen olmayıp da bunu söylüyorsan daha ağır malsın bilgine bence o yüzden savunma fln yapma sil direk

Hmyra
Hmyra
4 yıl önce

çok rahatsız olduysan okumaz geçersin

@biesdoroki
4 yıl önce

@annesiz İnsanların tercihlerine, fikirlerine saygı duymayıp mal gibi argolar kullanarak kendi cahilliğini ve aptallığını ortaya koymuş olmuyor musun :D?

g..
g..
4 yıl önce

ikisini de eşit seviyorum ama damon bi tık daha fazla, bencil olarak görülen ama düşünceli olan oydu, dışlanan ve sevilmeyen oydu, stefan hep daha ön plandaydı

yikildim ama halledicem
yikildim ama halledicem
4 yıl önce

cogu kisi damon demis ben stef diyorum

katherinee
katherinee
4 yıl önce

Delena favori şeyim ama stefan mutlu olamadan öldü yani bence ikside iyi

ışık
ışık
4 yıl önce

evet...aradığım yorum...

@elif2009
4 yıl önce

dizi güzel sizce başlamalımıyım (ben psikopat,lise,aksiyon tarzı şeyleri severim mesela teen wolf) teen wolf kadar güzel mi bu arada

ışık
ışık
4 yıl önce

Kusura bakma geç gördüm :''( Kesinlikle başla derim çünkü bu öznel düşüncem ama bu dizi vampir ve macera ağırlıklı.Yani bir durup dinlendiğin bölümler çok az,hep bir aksiyon var.Bölümlerin çoğu lisede geçiyor.Yani baya sezon full lisenin içinde.Ama çok değişik bir dizi cidden fdjudejf Teen Wolf izlemedim ama evet psikopatlık desen lise desen ve aksiyon desen sana hepsini bu dizi verebilir karar sana kalmış :))

@wzeynolf1
4 yıl önce

damon ❤️3

@00nisa001
4 yıl önce

twd tarzı filmler arıyorsanız profilime bakabilirsiniz

kaan23
kaan23
4 yıl önce

yaw kankacım tvd ile harry potter evreni ne alaka amk

Irmak Yargıcı
Irmak Yargıcı
4 yıl önce

damonnn

@senabozkurt
4 yıl önce

bide şey stef çok iyimser damon kötü o yüzden beni çekiyior😍

@senabozkurt
4 yıl önce

bnece damon çünkü o hep dışlanıyor yanineb bilm seveni yok gibi bnece dizideki klaustan sonra en iyi karakter🙂

@melek5235
4 yıl önce

damon 😍

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık