Tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu veya aşırı sayıda istenmeyen mesajlar göndermek ; din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar göndermek ve terör örgütü Propagandadan ve materyaller kullanmaktan lütfen uzak durunuz.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

☾☆ HollyDemon
Yorumlar (12003)

elifcim
@pelikan efendim, ad kısmında değişiklik yapamıyorum. Bu meseleye dair evvelce tarafınıza mail gönderdim; lâkin henüz bir dönüş yapılmadı. Konunun incelenerek tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

Hedonist
The Killer Inside Me (2010/USA) Ünlü polisiye yazari Jim Thompson'in rimanindan uyarlama. Çok çarpici gerilim. Casey Affleck başrolde. Bol şiddet içerir

☾☆ HollyDemon
sayın @pelikan neden sürekli siteye giriş yapmakda zorluk çekiyorum şans eseri bugün giriş yapabildim ne hikmetse

@pelikanEditör
@holydemon, merhabalar uzantımız .so olarak değişti onun dışında bir problem gözükmüyor. Aldığınız giriş hatasını öğrenebilir miyim?

Hedonist
Ben de birebir deneyim yaşadım, gerçi eskidende (adeta kararlilik testi gibi 3 captcha

Hedonist
Ardaarda aliyordum. @HollyDemon, iki kere gordikten sonra bilgilerini...çık siteden (x) ile. Hemen tekrar gir..her şey normal x)

Hedonist
The Mirror Crack'd (1980/UK) Agatha Christie romanindan uyarlama. Kadro: Elizabeth Taylor, Rock Hudson, Tony Curtis, Edward Fox, Angela Lansbury, Kim Novak. Hollywood yıldizi ünlü Gene Tierney'nin başina birebir gelmiş bir olay ayrica. Çay saati uyumlu

Hedonist
Greenfingers (2001/UK) ufukaçıcı, moral yükselten hem de gerçeklere dayanan harika bir film. Helen Mirren, Clive Owen, Natasha Little, David Kelly.

Bakhtiyar
redditde dolanırken hannibalım 29 Ağustos 2015 de bitdiyini gördüm bense 2025 aynl tarih de bitirdim garip bir rastlantı

Bakhtiyar
Hannibal S3 B7

ÇılgınCivciv
Az kalmış bitmesine herhalde ben 2 sene önce başladım 2. Sezona geçince bı bıraktım devamida gelmedi

Bakhtiyar
ben bi 3-4 ay önce sezon 1 başladım daha yeni bitiriyorum çok yarım dizilerim var hedef koydum bunlar bitmeden uzun diziye başlamıyorum

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Bakhtiyar
Blindspot S4 B8-9