Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

4

the witcher 1.sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

39 yorum · The Witcher kategorisinde açıldı.

Arkadaşlar the witcher 1 sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben açıkcası bu sezonu izlerken bazı sahnelerde ağzım açık kaldı. Ben güzel buldum baya. Oyuncularda baya iyidi

Xxt
Xxt
5 yıl önce

bölümlerin sıralamasını cok anlayamadim ama muq bir dizi 2. sezonu bekliyorum😑

Angelofdeath
Angelofdeath
5 yıl önce

cavill abimize bu rol yakışmış. ı like ittttt😍😍

@karskendal
5 yıl önce

açıkcası Cavill için izledim ve baya beğendimm

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

Baba ve kızın kavuşma sahnesinde çok ağladım, bence çok iyiydi.

@incixx
5 yıl önce

sahne sıralamaları erbat

ddeniz
ddeniz
5 yıl önce

biraz kitaba uymaya çalışmışlar sanırım kitapta da öyle kurgu

Imarex
Imarex
5 yıl önce

2. sezonu iple çekiyorum işte bu kadar iyiydi.

Darth Malgus
Darth Malgus
5 yıl önce

Konuyu ve anafıkırı guzel yansıtmışlar ama bazenlerı kafa karıştıran bır olay oluyordu geçmışımı anlatıyor yoksa o anımı? Bazenlerı anlamak kolaydı bazenlerı zor yönetmen bunun farkında ve 2. sezon böyle olmayacagını söyledı neyse genel olarak çok begendıgım bır dızı dızıyı toplamda 2 defa ızledım sonra da sıktı.

Lidia
Lidia
5 yıl önce

Kitaplarına ve oyunlarına aşığım ama dizisine o kadar da bayılmadım genel hatlarıyla güzel olsa da ben kitaplarını tercih ediyorum tabi izlemesi keyifliydi.

Semanur GÜRGÜR
Semanur GÜRGÜR
5 yıl önce

Diziyi bitirdikten sonra arkadaşlarımla tartışırken fark ettim ki sadece Henry'i izlemişim. hufoıeksdwla

Ssahra..
Ssahra..
5 yıl önce

Mükemmeldiii...

@pandanizmxx
5 yıl önce

acayip bayıldım yani biraz artı 18 sahneler vardı ama yine de izlenilmez yaşanılır türden. soluksuz izliyo insan

Emin Resul
Emin Resul
5 yıl önce

fazla +18 vardı ama gayet güzel

Imarex
Imarex
5 yıl önce

game of thrones kadar olmasa da vardı ama orta çağ ne beliyor sun olacak tabi o kadarda.

Aleyna
Aleyna
6 yıl önce

sürükleyici bir konusu var ama sezonun sonuna kadar geraltla ciri nin buluşmasını beklemek yormuştu

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Eboşsu
Eboşsu
6 yıl önce

anlatılmaz yaşanır🤩

Gözde Nur
Gözde Nur
6 yıl önce

mükemmeldi🤩

M Yasin Bozbay
M Yasin Bozbay
6 yıl önce

çok güzel olmuş 1 günde sezonun hepsini bitirdim

Kübra
Kübra
6 yıl önce

gerçekten çok güzel bir dizi ilk bölümde klasik olacak ama karışık gibi geldiyse de ona rağmen kendisine öyle bir bağlıyor ki dizi. sezonu bitirdikten sonra ve yeni sezonun 2021 de çıkacağını duyduğumda ki kalp kırıklığı çok üzmüştü beni. Tek alışamadığım karakter Yennefer oldu. Oyunda gördüğüm ile bunun arasında nasıl desem biraz daha dişiliği ağır basan bir oyuncu olabilirdi ama olsun göz gördükçe alışıyo ya 😃

rasim
rasim
6 yıl önce

FapFantastik

Luna
Luna
6 yıl önce

Aynen normal gidiyor.Oynayan kadınlar çok tuhaf ve çirkin.Böyle bir dizide böyle kadın oyuncu nasıl oynatırlar anlamadım.

HAZZARD
HAZZARD
6 yıl önce

normal. hala normal gidiyor.

Nihat Pehlivanoglu
Nihat Pehlivanoglu
6 yıl önce

the witcher oynayanlar için konuşmak gerekirse ben bölümleri geçerken Triss'i görmek için can atardım,inanılmaz güzellikte bir resmedilişi vardı,ama dizide ki Tiss beni hayal kırıklığına uğrattı,Henry Cavil'in beklemediğim bir oyunculuğu var gerçekten iyi oynuyor özdeşleşmiş durumda karakterle,akmasada damlıyor,izlenir.

Ramazan
Ramazan
6 yıl önce

Ben zaman değişmesi konusunda çok fark etmedim. Bundan dolayı geç olmadan baştan izledim ve dizi hoşuma gitti.

Ilyas Ege Hakbilir
Ilyas Ege Hakbilir
6 yıl önce

bu witcher ın geçmişini veya hikayesini bilmiyodum artık bundan sonra witcher indirip oynıycam çok efsane bir dizi 😃

Yönetmen
Yönetmen
6 yıl önce

Ben film'in sadece ps4 üzerinden oyununu oynadım ve hayran kaldım filmini henuz başlamadım izlemeye .)))

Ilyas Ege Hakbilir
Ilyas Ege Hakbilir
6 yıl önce

DİZİYİ izlemeye başla kesinlikle

No One
No One
6 yıl önce

Bu arkadaşın nezdinde tüm üyelere sesleniyorum. ALLAH RIZASI İÇİN artık şu dizilere film demeyi bırakın her gördüğümde cinnet geçiriyorum :D :D :D

Albus Dumbledore
Albus Dumbledore
5 yıl önce

No One :D :D

Kaan
Kaan
6 yıl önce

Hanry Cavill hayran olduğu kitabın karakterini canlandırıyor. Bazı karakterler kitaptaki karakterlere pek uymasada bence güzel ve kısa sürede karakterleri işlemeye çalışmışlar. E haliyle 1 sezonu 8 bölüm 1 bölümü 50 dakika olan dizide kitaptaki kadar ayrıntılı bir olay göremeyiz ama olayları kısa sürede izleyiciye verimli aktarmak için ellerinden geleni yapmışlar. Ben beğendim 😋

Yusufcan
Yusufcan
6 yıl önce

Dövüş İçerikleri ve Hikayesi Olsun İnsanı Büyülüyor.Kesinlikle Sana Katılıyorum😊

Uygar
Uygar
6 yıl önce

Kitabını okuyan beğenmez ama zaten efsaneleşmiş dizi yada film serilerinin dahi kitap okurlarına bakın kitabı daha güzel derler. Diziden keyif almak istiyorsanız önce ne kitabını okuyun nede oyununu oynatıp karakteri tipleriyle kıyaslamayın kitabı ve oyununun altında kalmış bir hikaye olduğu için kıyaslamalardan keyif alamazsınız ama karşılaştırmadan izlerseniz çok güzel bir dizi.

Sefa Kandemir
Sefa Kandemir
6 yıl önce

bunun suçu biz değil aslında yapımcı ve yönetmenler, kültleşmiş eserleri beyaz perdeye yada tv dizisine uyarlayacağın zaman hikayeye bağlı kalman gerekir sen kalkıpta o evrende hiç geçmemiş bir olayı gidip olmuş diye gösterirsen kimse kusura bakmasın kitaplar daha iyi derler bence

MaceraciHamsi
MaceraciHamsi
6 yıl önce

Oyunculuklar olsun, dünyayı yansıtmaları olsun, müzikler olsun, efektler olsun her şey çok güzel fakat maalesef ilk bölümden sonrasını sıkıla sıkıla izledim. Hikayeyi çok kötü şekilde anlatıyor neyin ne zaman gösterdiği belli değil adam akıllı, berbat bir timeline akışında ilerliyor. 5. bölümde artık gına geldi bıraktım kaldı öyle. Umarım 2. sezon ve ilersinde adam akıllı anlatırlar hikayeyi. (umarım linç yemem xD)

Sefa Kandemir
Sefa Kandemir
6 yıl önce

merak etme yemessin seni koruruz :D ( seninle aynı görüşte olanlar )

Davut
Davut
6 yıl önce

Bu diziden fazla umutlu değildim.Oyuncu seçimleri olsun.Ya da Geralt'ın madalyonu olsun.Gerçekten umutsuzdum.Diziyi izlemeye başladığımda bazı yerlerin kitaba göre gitmediğini, gitse bile konu akıcılığı olsun diye değiştirildiğini fark ettim.Hani dizinin kitap uyarlaması olduğunu söyleyip bazı yerlere uymamaları insanı mutsuz ediyor.Dizide tek hoşuma giden şey Henry Cavill'in oyunculuğu.Adam zaten dizi duyurusu yapıldığında role talip olmuştu.Kendisinin hantal duruşu sebebiyle Geralt rolü için uygun olmadığını söyleyen bir çok kişi var aynı benim gibi.Ama yanılmışız.Adam zaten bu seriye hayran birisi.Gerek ses tonu,gerek duruşu her şeyi açıklıyor.Düşünsenize en sevdiğiniz kitap karakterini canlandırıyorsunuz.Neyse fazla söze gerek yok.Triss'in zenci olması ya da Calanthe'nin koyu saçlı olması, Stregobor ile yeni tanışması, Ciri ile sanki daha önceden tanışıyorlarmışçasına sarılmaları(ki zaten kitapta ciri 5-6 yaşlarında Brokilon ormanında kaybolunca Geralt tarafından bulunuyordu ordan tanışmış olmaları gerekirdi), Hatta Dandelion(Jeskier) ile yeni tanışmaları gibi bazı kitapta olmayan şeyler olmuş durumda.Ejderha avı olan bölümde daha fazla aksiyonların olması gerekirdi.Yennefer ile Geraltın ondan önce küs olup,yumurtayı kurtardıklarında barışmış olmaları gerekirdi.Bakalım Netflix 7 sezon çıkarabilicek mi.Hep birlikte öğreneceğiz.

Yusuf Kenan Alaz
Yusuf Kenan Alaz
6 yıl önce

Ben merakla eredinin geleceği sezonu bekliyorum.

Sefa Kandemir
Sefa Kandemir
6 yıl önce

tam yorum bırakıyordum ki aklımdan geçenleri yazmışsın dostum yorumuna kesinlikle katılıyorum.

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Demir
Demir
6 yıl önce

Saol. 😃

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık