Arkadaşlar the witcher 1 sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben açıkcası bu sezonu izlerken bazı sahnelerde ağzım açık kaldı. Ben güzel buldum baya. Oyuncularda baya iyidi
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Yunus Emre Coşkun
Yorumlar (39)

Darth Malgus
Konuyu ve anafıkırı guzel yansıtmışlar ama bazenlerı kafa karıştıran bır olay oluyordu geçmışımı anlatıyor yoksa o anımı? Bazenlerı anlamak kolaydı bazenlerı zor yönetmen bunun farkında ve 2. sezon böyle olmayacagını söyledı neyse genel olarak çok begendıgım bır dızı dızıyı toplamda 2 defa ızledım sonra da sıktı.

Lidia
Kitaplarına ve oyunlarına aşığım ama dizisine o kadar da bayılmadım genel hatlarıyla güzel olsa da ben kitaplarını tercih ediyorum tabi izlemesi keyifliydi.

Semanur GÜRGÜR
Diziyi bitirdikten sonra arkadaşlarımla tartışırken fark ettim ki sadece Henry'i izlemişim. hufoıeksdwla

@pandanizmxx
acayip bayıldım yani biraz artı 18 sahneler vardı ama yine de izlenilmez yaşanılır türden. soluksuz izliyo insan
Emin Resul
fazla +18 vardı ama gayet güzel

Imarex
game of thrones kadar olmasa da vardı ama orta çağ ne beliyor sun olacak tabi o kadarda.

Aleyna
sürükleyici bir konusu var ama sezonun sonuna kadar geraltla ciri nin buluşmasını beklemek yormuştu
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Kübra
gerçekten çok güzel bir dizi ilk bölümde klasik olacak ama karışık gibi geldiyse de ona rağmen kendisine öyle bir bağlıyor ki dizi. sezonu bitirdikten sonra ve yeni sezonun 2021 de çıkacağını duyduğumda ki kalp kırıklığı çok üzmüştü beni. Tek alışamadığım karakter Yennefer oldu. Oyunda gördüğüm ile bunun arasında nasıl desem biraz daha dişiliği ağır basan bir oyuncu olabilirdi ama olsun göz gördükçe alışıyo ya

Luna
Aynen normal gidiyor.Oynayan kadınlar çok tuhaf ve çirkin.Böyle bir dizide böyle kadın oyuncu nasıl oynatırlar anlamadım.

Nihat Pehlivanoglu
the witcher oynayanlar için konuşmak gerekirse ben bölümleri geçerken Triss'i görmek için can atardım,inanılmaz güzellikte bir resmedilişi vardı,ama dizide ki Tiss beni hayal kırıklığına uğrattı,Henry Cavil'in beklemediğim bir oyunculuğu var gerçekten iyi oynuyor özdeşleşmiş durumda karakterle,akmasada damlıyor,izlenir.

Ramazan
Ben zaman değişmesi konusunda çok fark etmedim. Bundan dolayı geç olmadan baştan izledim ve dizi hoşuma gitti.

Ilyas Ege Hakbilir
bu witcher ın geçmişini veya hikayesini bilmiyodum artık bundan sonra witcher indirip oynıycam çok efsane bir dizi

Kaan
Hanry Cavill hayran olduğu kitabın karakterini canlandırıyor. Bazı karakterler kitaptaki karakterlere pek uymasada bence güzel ve kısa sürede karakterleri işlemeye çalışmışlar. E haliyle 1 sezonu 8 bölüm 1 bölümü 50 dakika olan dizide kitaptaki kadar ayrıntılı bir olay göremeyiz ama olayları kısa sürede izleyiciye verimli aktarmak için ellerinden geleni yapmışlar. Ben beğendim

Uygar
Kitabını okuyan beğenmez ama zaten efsaneleşmiş dizi yada film serilerinin dahi kitap okurlarına bakın kitabı daha güzel derler. Diziden keyif almak istiyorsanız önce ne kitabını okuyun nede oyununu oynatıp karakteri tipleriyle kıyaslamayın kitabı ve oyununun altında kalmış bir hikaye olduğu için kıyaslamalardan keyif alamazsınız ama karşılaştırmadan izlerseniz çok güzel bir dizi.

Sefa Kandemir
bunun suçu biz değil aslında yapımcı ve yönetmenler, kültleşmiş eserleri beyaz perdeye yada tv dizisine uyarlayacağın zaman hikayeye bağlı kalman gerekir sen kalkıpta o evrende hiç geçmemiş bir olayı gidip olmuş diye gösterirsen kimse kusura bakmasın kitaplar daha iyi derler bence

MaceraciHamsi
Oyunculuklar olsun, dünyayı yansıtmaları olsun, müzikler olsun, efektler olsun her şey çok güzel fakat maalesef ilk bölümden sonrasını sıkıla sıkıla izledim. Hikayeyi çok kötü şekilde anlatıyor neyin ne zaman gösterdiği belli değil adam akıllı, berbat bir timeline akışında ilerliyor. 5. bölümde artık gına geldi bıraktım kaldı öyle. Umarım 2. sezon ve ilersinde adam akıllı anlatırlar hikayeyi. (umarım linç yemem xD)

Davut
Bu diziden fazla umutlu değildim.Oyuncu seçimleri olsun.Ya da Geralt'ın madalyonu olsun.Gerçekten umutsuzdum.Diziyi izlemeye başladığımda bazı yerlerin kitaba göre gitmediğini, gitse bile konu akıcılığı olsun diye değiştirildiğini fark ettim.Hani dizinin kitap uyarlaması olduğunu söyleyip bazı yerlere uymamaları insanı mutsuz ediyor.Dizide tek hoşuma giden şey Henry Cavill'in oyunculuğu.Adam zaten dizi duyurusu yapıldığında role talip olmuştu.Kendisinin hantal duruşu sebebiyle Geralt rolü için uygun olmadığını söyleyen bir çok kişi var aynı benim gibi.Ama yanılmışız.Adam zaten bu seriye hayran birisi.Gerek ses tonu,gerek duruşu her şeyi açıklıyor.Düşünsenize en sevdiğiniz kitap karakterini canlandırıyorsunuz.Neyse fazla söze gerek yok.Triss'in zenci olması ya da Calanthe'nin koyu saçlı olması, Stregobor ile yeni tanışması, Ciri ile sanki daha önceden tanışıyorlarmışçasına sarılmaları(ki zaten kitapta ciri 5-6 yaşlarında Brokilon ormanında kaybolunca Geralt tarafından bulunuyordu ordan tanışmış olmaları gerekirdi), Hatta Dandelion(Jeskier) ile yeni tanışmaları gibi bazı kitapta olmayan şeyler olmuş durumda.Ejderha avı olan bölümde daha fazla aksiyonların olması gerekirdi.Yennefer ile Geraltın ondan önce küs olup,yumurtayı kurtardıklarında barışmış olmaları gerekirdi.Bakalım Netflix 7 sezon çıkarabilicek mi.Hep birlikte öğreneceğiz.

Sefa Kandemir
tam yorum bırakıyordum ki aklımdan geçenleri yazmışsın dostum yorumuna kesinlikle katılıyorum.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Xxt
bölümlerin sıralamasını cok anlayamadim ama muq bir dizi 2. sezonu bekliyorum