Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

2

marvel filmleri ve dizileri için varsayımlar

9 yorum · WandaVision kategorisinde açıldı.
Rory<3

Rory<3

33. Seviye

İleriki zamanda mcu da ne değişecek neler olacak tahminlerinizi bekliyorumm. Herhangi bir marvel filmi veya dizisi hakkında da yazabilirsiniz amaç sohbet.

çağrı Aksoy
çağrı Aksoy
4 yıl önce

😀

Elif......
Elif......
4 yıl önce

WandaVision dizisinin sonucunun nereye gideceğiyle alakalı 3 teorim var ilki çoğu kişinin de düşündüğü gibi doctor Strange gelecek Wanda'ya yaptıklarının yanlış olduğunu öğretecek ikincisi Loki ile alakalı bazı sahneler olabilir ya dsa

Elif......
Elif......
4 yıl önce

(Yanlışlıkla Enter'a bastım ( *︾▽︾) burdan devam ediyim ) ikinci olarak da Loki dizisine bir kaç göndermeler olabilir üçüncü olarak da eğer spiderman 3'te 3 örümcek de olacaksa WandaVision2un sonunda bununla ilgili bazı sahneler görebiliriz sonuçta paralel evrenler sayesinde 3 örümcek biraraya gelecek ve bunun Wanda'nın yaptığı hayal dünyası ile olması çok olası. Yani kısacası bu söylediğim 3 teori de paralel evrenlerle alakalı o yüzden bu dizinin sonunda bunların görülme olasılıkları çok yüksek :)

Rory<3
Rory<3
4 yıl önce

katılıyorum ^^

Larim
Larim
4 yıl önce

WandaVision'da umarım bu iş bittiğinde Vision ölmez tekrardan.Pietro'nun Mephisto olduğu söyleniyor.Inşallah değildir.Evans Peter çok yakışıyor karaktere gerçekten. Ama bence kesin Mephisto çünkü bütün özellikleri taşıyor. Doctor Strange'in filminde olacak Wanda.Kötú karakter olarak olabilir gibime geliyor ama olmasa daha iyi gibi.Ve dizinin sonunda Tobey'in geleceğini düsünüyorum

Rory<3
Rory<3
4 yıl önce

wanda'nın kötü karakter olacağını düşünmüyorum olmaması herkes için en iyisi tabiki..

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Levan
Levan
4 yıl önce

Marvel'ın artık karakter bazlı hikaye sunumuna daha fazla yöneleceğini düşünmekteyim. Zaten son çıkan WandaVision bu yönden büyük bir ilgi topladı. MCU'nun normal bütünlüğüne bakılmadan da çok güzel bir eser çünkü (Belki insanlar sadece Marvel eserlerine açtı emin değilim) Benim bu yönelime karşı düşüncem ise iyi gibi gözüküyor. Yani Wanda ve Vision gibi karakterleri dünyayı kurtarırken yanda duran elemanlardan ziyade; kendi içlerinde olan hesaplaşmlarıyla izlemek daha hoş oluyor. Umarım Loki ve Black Widow'da bu kalitede ve anlatımda olur.

Nigarrrr
Nigarrrr
4 yıl önce

umarim:))

Rory<3
Rory<3
4 yıl önce

evet güzel olurr

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık