Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

mcu sizce 4.faz filmlerini wanda üzerinden mi yürütecek ?

11 yorum · WandaVision kategorisinde açıldı.
@ktb123baran

@ktb123baran

19. Seviye

Çünkü spiderman, doktor strange , thor filmleri paralel evrenler üzerine

rav
rav
4 yıl önce

wanda'nın en başından beri daha çok rol alması gerekiyordu 😭

@notalardakonusur
4 yıl önce

Katılıyorum. Ayrıca Clint ve Pietro'yu da daha fazla görmemiz gerekiyordu.

@notalardakonusur
4 yıl önce

Doktor Strange'te zaten Wanda var ama diğerlerinin 0 Wanda'dan kaynaklanacağını sanmam. Spider-Man: Into The Spider-Verse filminde Wilson Fisk'ten kaynaklanmıştı o yüzden Spider-Man: No Way Home filminde de Wanda'dan kaynaklanacağını 0 emin değilim ve Fisk'ten kaynaklanacağından da 0 emin değilim.

@notalardakonusur
4 yıl önce

0 şeklinde gözüken yerlere 100'de 100 işareti koymuştum, site 0 şeklinde değiştirmiş. Neden böyle oldu anlamadım.

Nevzat Can
Nevzat Can
4 yıl önce

Fazın başlatıcısı olarak görülücektir. Ama bence faza yön vericek ve belirleyecek olan film Doktor Strange olucaktır.

Nil Tetik
Nil Tetik
4 yıl önce

Ben samıyorum Wanda üzerinden yürüteceklerini çünkü elde çok fazla yeni karakter ve yeni hikaye var önemli bir karakter olmaya devam eder ama

Larim
Larim
4 yıl önce

No Way Home'da görüneceğini sanmam. Zaten yayılan bir bilgiye göre Doctor Strange "Wanda'yı arıyorum ama başka bir evrende olduğu için bulamadım" gibi bir sey diyormuş sanırım

@notalardakonusur
4 yıl önce

Gerçekten mi? Nerden duydun/okudun o haberi? (Dr. Strange'in öyle dediğini.)

Larim
Larim
4 yıl önce

Tam olarak kesin değil ama yayılan çoğu bilgiye göre daha sağlam bir kaynak sızdırmış diye duydum.

Larim
Larim
4 yıl önce

tombilgileri diye bir Instagram hesabında okudum. Bakmak isersen bakabilirsin.

@ktb123baran
4 yıl önce

Bu arada zaman kavramıda çok şaştı eğer korana olmasaydı martta wandavision , dizi bittiğinde doktor strange 2 , ondan sonra spiderman 3 sonrada thor 4 filmleri izlenilecekmiş

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık