Çünkü spiderman, doktor strange , thor filmleri paralel evrenler üzerine
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

mcu sizce 4.faz filmlerini wanda üzerinden mi yürütecek ?

@ktb123baran
Yorumlar (11)

@notalardakonusur
Doktor Strange'te zaten Wanda var ama diğerlerinin 0 Wanda'dan kaynaklanacağını sanmam. Spider-Man: Into The Spider-Verse filminde Wilson Fisk'ten kaynaklanmıştı o yüzden Spider-Man: No Way Home filminde de Wanda'dan kaynaklanacağını 0 emin değilim ve Fisk'ten kaynaklanacağından da 0 emin değilim.

@notalardakonusur
0 şeklinde gözüken yerlere 100'de 100 işareti koymuştum, site 0 şeklinde değiştirmiş. Neden böyle oldu anlamadım.

Nevzat Can
Fazın başlatıcısı olarak görülücektir. Ama bence faza yön vericek ve belirleyecek olan film Doktor Strange olucaktır.

Nil Tetik
Ben samıyorum Wanda üzerinden yürüteceklerini çünkü elde çok fazla yeni karakter ve yeni hikaye var önemli bir karakter olmaya devam eder ama

Larim
No Way Home'da görüneceğini sanmam. Zaten yayılan bir bilgiye göre Doctor Strange "Wanda'yı arıyorum ama başka bir evrende olduğu için bulamadım" gibi bir sey diyormuş sanırım

@notalardakonusur
Gerçekten mi? Nerden duydun/okudun o haberi? (Dr. Strange'in öyle dediğini.)

Larim
Tam olarak kesin değil ama yayılan çoğu bilgiye göre daha sağlam bir kaynak sızdırmış diye duydum.

@ktb123baran
Bu arada zaman kavramıda çok şaştı eğer korana olmasaydı martta wandavision , dizi bittiğinde doktor strange 2 , ondan sonra spiderman 3 sonrada thor 4 filmleri izlenilecekmiş
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
rav
wanda'nın en başından beri daha çok rol alması gerekiyordu
@notalardakonusur
Katılıyorum. Ayrıca Clint ve Pietro'yu da daha fazla görmemiz gerekiyordu.