Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-14

wolf pack, teen wolf kadar ilgi görür mü? ilk izlenimleriniz nedir?

5 yorum · Wolf Pack kategorisinde açıldı.
Steven Marshall

Steven Marshall

16. Seviye

Şahsi fikrim giriş bölümü olarak çok karışık ve bekleneni karşılamadı
Giriş olarak teen wolfun yanına yaklaşamaz. Karakterler olarak bence tam olarak kaliteli oyuncular değiller en azından rollere girememişler hele ki gay oğlan misafir oyuncu gibi. İlk 3 bölüm izledim ve beklemeye değmediğini düşünüyorum.

@sandee
1 yıl önce

Yani teen wolf kadar ilgi göreceğini düşünmüyorum çunkü aksiyona girmekte sıkıntı çekip izleyicileri bir yerden sonra boğuyorlar tabi finalde müthiş bir şaşırtmaca var ama geliştirilmesi gerekiyor

@sicklequeen
2 yıl önce

alakası bile yok. bitirdim ben onu yokluktan. asla teen wolftaki aksiyonu ve uydurma da olsa efsaneye dayandırma açıklama olayını bulamazsınız. alandan birkaç kurt vr işte çok durgun geçiyor ayrıca dizi , bir iki dövuş sahnesi hariç hep böyle ya 4 duvar arası karanlık evde ya da bahçede geçiyor. teen wolfu taze bitirdiyseniz , wolf pack 1. bölümün sonunu bile göremezsiniz öyle diyim. gerçi 1. bölüm umut vadediyor sonradan açılır diye bekliyorsun ama asla açılmıyor onu da bilin yani. iyi bir senaryodan ziyade hikaye taslağı gibi olmuş, güzel irşey çıkabilirdi ama beceremediler.

⊳ Felix ⊲
⊳ Felix ⊲
2 yıl önce

İzlenir mi?

@mrgicik
2 yıl önce

diziyi teen wolf un yerini alır şeklinde izlemek şu an için görünen o ki hüsrana uğrayacak izlenmi verdi bende , akış çok yavaş görünen köye dolambaçlı yoldan gidilmekte gençlik dizisi tamam da gay konusu abartılmış bence gelecekğinden umutlu olarak ama fazla beklentiye girmeden izlemeye devam edeceğim ben şu kıtlıkta..

nisalio
nisalio
2 yıl önce

Karakterler ve olayların kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine cok daha güzel diziler izlenir bence.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık