You'ya başlamak istiyorum ama sizce izlenmeye değer bir dizimi? Kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Piremsess
Yorumlar (9)

Mücahit
sakin ol ve direk başla son zamanlarda izlediğim en iyi dizi konu su kurgusu çok güzel bir dizi ikinci sezonuda harika kesinlikle izlemeni tavsiye ediyorum

DR.HANNIBAL LECTER
Sosyopat arkadaşımız gözüne kestiği bir kızı takıntılı bir şekilde takip ediyor. Elde etmeye çalışıyor. Onu elde etmek için sosyal medyayı, reelde takip etmeyi bir çok stratejik şeyler deniyor. Psikolojik olarak güzel bir dizi. Karakteri gerçekten iyi canlandırıyor eleman. Biraz da dram ve suç var işin içinde. Bence 1.Bölüm izle. Sarıp sarmayacagi anlaşılıyor zaten. Ortaya karışık bir dizi biraz.Bir bas yapıt değil.

Can Kaçar
Dizinin fragmanına baktımda sanki bunun bir filmi vardı gibi hissettim var mı ? merak ettim :D

DR.HANNIBAL LECTER
@Can Kaçar Bu diziye benzer aklıma gelen filmler şunlar : Kayıp Kız , American Psycho, The Boy Next Door, Red Eye.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
theyorumcu
ağlıyorum çok iyi dizi